Σκληρή απάντηση της Παρί Σεν Ζερμέν στον Εμπαπέ-«Δεν ισχύουν τα όσα λέει»

Ο Κίλιαν Εμπαπέ σε πρόσφατες δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου είχε τονίσει το βεβαρυμμένο κλίμα που υπήρχε μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Η Παρί μου είχε μιλήσει με βίαιο τρόπο. Με είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν θα έπαιζα αυτή τη σεζόν», είχε δηλώσει ο Γάλλος σούπερ σταρ.

Το κλαμπ του Παρισιού σε απάντησή του μέσω του Γαλλικού Πρακτορείου που προχώρησε σε μία σύντομη απάντηση σχετικά με το ζήτημα, η οποία εκφράζει τόσο το θυμό όσο και τη λύπη των ιθύνοντων του συλλόγου.

«Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν υπαγόρευσε ποτέ την παραμικρή απόφαση στην ομάδα. Ο Λουίς Ενρίκε το είπε, αλλά παρ' όλα αυτά, ο Εμπαπέ κάτι λέει και όλοι το δημοσιεύουν σαν να είναι αλήθεια», τόνισε η εν λόγω πηγή της Παρί.

Να σημειωθεί ότι οι διαφωνίες μεταξύ των δύο προσώπων, Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί, έχουν ξεκινήσει από το τελευταίο δίμηνο της σεζόν, αφού σύμφωνα με τη L'Equipe οι πρωτευουσιάνοι δεν έχουν εξοφλήσει του μισθούς του Απριλίου και του Μαΐου στον 25χρονο επιθετικό.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Η Μπάγερν εξετάζει και την περίπτωση του Ενκουνκού
BINTEO: Απίθανος Μέσι στο MLS-Έχει πετύχει δύο γκολ σε πέντε σερί ματς της Ίντερ Μαϊάμι
Πρόεδρος Σπόρτινγκ για Γκιόκερες: Κανείς δεν είναι πάνω από το συμφέρον της ομάδας
Για τον πρώτο τίτλο της σεζόν Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν
Προφορική συμφωνία Ατλέτικο-Ίντερ Μαϊάμι για τον Ντε Πολ
Συγκινεί ο Πέδρο Νέτο-«Θέλω να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για τον Ντιόγκο»
Αποχαιρέτησε τη Ρεάλ ο Μόντριτς
ΒΙΝΤΕΟ: Αλαλούμ με τον καπετάνιο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Βόλο
ΒΙΝΤΕΟ: Αποθεώθηκε και έκλαψε στην επιστροφή του μετά από 18 χρόνια στη Ροζάριο Σεντράλ o Nτι Μαρία
Συνελήφθη ο κυβερνήτης του πολυτελούς γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα