Ντεσπόντοφ: Ονειρεύομαι να παίξω στο Champions League

Τη συμμετοχή του στο Champions League ονειρεύεται ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, όπως τόνισε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας του.

Ο Βούλγαρος άσος -ο οποίος θα αγωνιστεί στα φετινά προκριματικά της διοργάνωσης με τον ΠΑΟΚ- μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία του στον «δικέφαλο του Βορρά».

Παράλληλα, δε, απάντησε και σε ερωτήματα τύπου για το... εάν θα ασχολιόταν με την πολιτική.

Αναλυτικά, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μίλησε για:

-το αν είναι χαρούμενος με τη ζωή του αυτή τη στιγμή: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα και δεν μετανιώνω για τίποτα. Οι αγαπημένοι μου και όλοι γύρω μου είναι καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

-το αν σκέφτεται να κατέβει στην πολιτική: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στην πολιτική. Δεν ξέρω όμως τι θα συμβεί σε 10-15-20 χρόνια».

-τον θρύλο του βουλγαρικού ποδοσφαίρου Χρίστο Στόιτσκοφ: «Ήμουν 15 χρονών τότε στη Λίτεξ. Σκόραρα δύο γκολ και κατακτήσαμε το τρόπαιο. Μετά τον αγώνα, ο Στόιτσκοφ μπήκε στα αποδυτήρια και μου είπε ότι από αύριο θα προπονούμαι με την πρώτη ομάδα. Ο Χρίστο Στόιτσκοφ είναι ο άνθρωπος που μου έδειξε τον δρόμο. Μιλάμε για πολλά πράγματα μαζί του. Μας παρακολουθεί σε αγώνες. Όχι μόνο με εμένα, αλλά και με τα άλλα παιδιά που προπονούσε στη Λίτεξ».

-τα τατουάζ με το τετράφυλλο τριφύλλι: «Το τελευταίο μου τατουάζ είναι ένα τετράφυλλο τριφύλλι με τη λέξη ''Lucky''. Κάποια στιγμή δεν ένιωθα άνετα. Κάναμε μια προπόνηση και υπήρχαν τριφύλλια κατά μήκος του γηπέδου. Κοίταξα γύρω μου και άρχισα να ψάχνω για ένα τετράφυλλο τριφύλλι. Μετά από 20 δευτερόλεπτα βρήκα. Το κράτησα, ευχήθηκα κάτι, μετά έγινε πραγματικότητα κι έκανα το τατουάζ».

-την προσαρμογή του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: «Δεν χρειάστηκε ούτε μια μέρα να προσαρμοστώ στην Ελλάδα γιατί την επισκεπτόμουν συχνά. Μου αρέσει να πηγαίνω στη θάλασσα, μου αρέσει επίσης η μουσική και το φαγητό. Μου αρέσουν τα πάντα. Με τον ΠΑΟΚ κλείσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν καταπληκτικό. Πετύχαμε ένα μεγάλο επίτευγμα. Όλοι λένε ότι αυτή ήταν μια από τις πιο δυνατές σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν ήξερες ποιος θα είναι πρωταθλητής. Ονειρεύομαι να παίξω στο Champions League και να είναι με μια ομάδα με την οποία θα νιώσω τη συγκίνηση του κόσμου».

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η πλεύση της κυπριακής αποστολής στην τελετή έναρξης στον Σηκουάνα
ΒΙΝΤΕΟ: Μέσα σε αποθέωση η εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξη των Ολυμπιακών
LIVE ΒΙΝΤΕΟ: Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πόζαραν μπροστά στους Ολυμπιακούς Κύκλους (pic)
Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου
Τα κυπριακά πανιά ανοίγουν στη Μασσαλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι κυπριακές συμμετοχές από το Σίδνεϋ ως το Πεκίνο
Κανονικά η τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι παρά το σαμποτάζ στα τρένα (pics)
Ελεύθεροι σκοπευτές παντού στο Παρίσι-Κλειστός ο εναέριος χώρος, σε ετοιμότητα τα Mirage
Πώς το Παρίσι καθάρισε τον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες-Προκαλεί ίλιγγο το ποσό που ξόδεψαν