Ανακοίνωσε τέσσερα δυνατά φιλικά στην Αυστρία

Τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια θα δώσει o Άρης στην Αυστρία, στο δεύτερο στάδιο της βασικής προετοιμασίας του που θα διεξαχθεί στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι, «η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει στις 19 Ιουλίου για το Σάλτσμπουργκ και το ξενοδοχείο Tauern Spa Zell am See στο Kaprun, που θα αποτελέσει τη βάση της ομάδας.

Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου (19:00), με αντίπαλο την Huddersfield Town, μια ομάδα η οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην League 1, αλλά με θητεία στην κορυφαία κατηγορία της χώρας και σπουδαίες επιτυχίες στο παρελθόν.

Στις 25 Ιουλίου, ο Άρης θα αντιμετωπίσει το Αμβούργο / Hamburger SV (15:00).

Στις 31 Ιουλίου ο Άρης θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ιταλική Udinese Calcio (19:00) και θα ολοκληρώσει τα φιλικά του στην Αυστρία στις 3 Αυγούστου (17:00) με αντίπαλο τη Γερμανική Heidenheim που κατέλαβε την 8η θέση στην Μπουντεσλίγκα και θα αγωνιστεί στα πλέϊ-οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας θα μεταδοθούν ζωντανά στην Κύπρο από τον τηλεοπτικό χορηγό μας, την Cytavision».

Δειτε Επισης

Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια