Στην Αγγλία θέλουν να κρατήσουν τον Σάουθγκεϊτ ανεξάρτητα του αποτελέσματος στον τελικό

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας θέλει την παραμονή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της εθνικής ομάδας είτε κατακτήσει το EURO είτε όχι.

Ο 54χρονος προπονητής κατάφερε να οδηγήσει τα «λιοντάρια» για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ελπίζει ότι στον τελικό της προσεχούς Κυριακής, κόντρα στην Ισπανία, η έκβαση θα είναι διαφορετική σε σχέση με τρία χρόνια πριν, όταν είχε ηττηθεί από την Ιταλία και μάλιστα μέσα στο «Γουέμπλεϊ». 

Ανεξάρτητα, πάντως, από το αποτέλεσμα του φετινού τελικού φαίνεται ότι οι άνθρωποι της FA θέλουν να κρατήσουν τον Σάουθγκεϊτ και θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να συνεχίσει. 

Οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν γίνει και οι άνθρωποι της αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι αισιόδοξοι ότι τελικά θα υπάρξει και συμφωνία. 

Ο 54χρονος τεχνικός ανέλαβε τα «λιοντάρια» τον Σεπτέμβριο του 2016, αρχικά ως υπηρεσιακός πριν... μονιμοποιηθεί. 

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Πρώτο γκολ για τον Νεϊμάρ μετά την επιστροφή του στη Σάντος
Ο Κονσεϊσάο έκρινε το Derby d'Italia-Oι Νερατζούρι έχασαν την ευκαιρία να πατήσουν κορυφή
Aσταμάτητο τρένο η Νις, συνέτριψε με τεσσάρα τη Μονπελιέ η Λιόν
Τριάρα στη Σοσιεδάδ με οδηγό τον ασταμάτητο Άντονι η Μπέτις
Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Χαμογέλασε στο ντέρμπι της... θλίψης
Μαζική διαμαρτυρία κατά της διοίκησης Λέβι από τους φίλους της Τότεναμ πριν το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Λίβερπουλ-Γουλβς 2-1: Έπαιξε με τη «φωτιά», αλλά στο τέλος... +7
Κίον και Φαν Νίστελροϊ έγραψαν ιστορία με τη συγγνώμη που άργησε... 22 χρόνια και δόθηκε στον τηλεοπτικό αέρα
Γλίτωσε τα χειρότερα με γκολάρα Τζόλη στο 91' η Μπριζ
Ο Χιμένες ξεμπλόκαρε τη Μίλαν και η απόσβεση συνεχίζεται...