Δικογραφία σε βάρος των 74 για τα επεισόδια στη Λεωφόρο για εγκληματική οργάνωση και απόπειρα ανθρωποκτονίας

Στις 74 ανήλθαν οι συλλήψεις, εκ των οποίων οι πέντε αφορούν ανήλικους, για την άγρια συμπλοκή έξω από τη Λεωφόρο. Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση για τα σοβαρά επεισόδια.

Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, εξιχνιάστηκε οπαδικό επεισόδιο. Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά 74 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, όπλα, βεγγαλικά, ναρκωτικά για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού.

Με τη συνδρομή διμοιριών της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, καθώς και αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, όλοι προσήχθησαν από το σημείο, ενώ, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συμμετέχοντες στο επεισόδιο τυγχάνουν οπαδοί ίδιας ομάδας.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν τέσσερις συλληφθέντες, δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 μοτοσικλέτες, κράνη, γκλοπ, μαχαίρια, σφαίρα, καδρόνια, γάντια, περιλαίμια και κινητά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Τρεις τραυματίες

Υπενθυμίζεται πως, οργανωμένοι οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους με κάποιον εξ’ αυτών να βγάζει όπλο και να πυροβολεί. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας άνδρας στο πόδι.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα, ένα στην κοιλιά (φέρει εκδορές) και ένα στο χέρι έπειτα από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Δειτε Επισης

Ομόνοια Λευκωσίας και Apollon Ladies διεκδικούν το τρόπαιο στο Κύπελλο Γυναικών
«Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, αν βάζαμε ένα γρήγορο γκολ ίσων να ήταν πιο εύκολο το έργο μας»
Ξεκίνημα με νίκη για την Εθνική Κύπρου στα προκριματικά του Μουντιάλ
Τον Απρίλιο το 26ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εκπαιδευτικών
Θλίψη στην Ανόρθωση... Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Ανδρέου Γεωργίου
Τα βάζει με Βρυωνίδη ο Απόλλων-«Η αξιοπιστία της Δικαστικής Επιτροπής έχει πληγεί ανεπανόρθωτα»
ΒΙΝΤΕΟ: «Κέρδισαν» οι χούλιγκανς στο ΑΕΛ-Ομόνοια-Διακόπηκε ο τρίτος τελικός Futsal
Φιλικοί αγώνες για Εθνικές Ελπίδων και Νέων
Νέα αρχή για την Εθνική Κύπρου-Ρίχνεται στην μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ 2026
Πρόσκληση στους εξώδιοικητικούς για συνέχιση του διάλογου και μήνυμα συσπείρωσης από τη Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ