Η Ρεάλ ενδιαφέρεται ζεστά για τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ

Η μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ έχει ανοίξει την όρεξη στους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης που θέλουν να δημιουργήσουν μια super team γύρω από τον Γάλλο επιθετικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Talk Sport», οι ιθύνοντες της Ρεάλ εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, που προορίζεται για αντικαταστάτης του Ντάνι Καρβαχάλ.

Ο έμπειρος Ισπανός μπακ βαδίζει στα 33 του και οι άνθρωποι της Ρεάλ εξετάζουν την διάδοχη κατάσταση στοχεύοντας στον 25χρονο μπακ της Λίβερπουλ σε μια υπόθεση που μόνο εύκολη δεν είναι.

To συμβόλαιο του Αλεξάντερ-Άρνολντ ολοκληρώνεται το 2025, ωστόσο η Λίβερπουλ δεν δείχνει πρόθυμη να πει το «ναι» σε ενδεχόμενη πώληση του Άγγλου μπακ, ζητώντας ένα ποσό κοντά στα 100 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Νίκη της UEFA στο Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού σε προσφυγή συλλόγου για πολυϊδιοκτησία
Η ισπανική Κυβέρνηση ξεκινά έρευνα εναντίον του Γιαμάλ για την πρόσληψη ατόμων με νανισμό για τα γενέθλιά του
Η Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Puma 115 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο
Επίσημα στην Μπρέντφορντ ο Χέντερσον
Ο δισέγγονος του Μουσολίνι στη Serie A
Κολλάει η μεταγραφή του Γκιόκερες στην Άρσεναλ
Ο Ζόρζε Ζεσούς νέος προπονητής του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ
Περιπλέκεται η υπόθεση με το πάρτι ενηλικίωσης του Γιαμάλ-«Κανείς δεν μας έδειξε ασέβεια»
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τον Καρέρας από την Μπενφίκα
Ένα βήμα πριν την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Φιορεντίνα ο Μόιζε Κεν