Ταξίαρχος και επίσημα ο Κβιλιτάϊα-Η ανακοίνωση του Άρη

Ποδοσφαιριστής του Άρη είναι με κάθε επισημότητα ο Γκιόργκι Κβιλιτάϊα, αφού η ομάδα της Λεμεσού ανακοίνωσε την απόκτηση του Γεωργιανού διεθνή επιθετικού.

Ο 30χρονος αποχώρησε μετά από μια τριετία στον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Άρης είναι η τρίτη του ομάδα στην Κύπρο, καθώς ήρθε στο νησί μας το 2020 για λογαριασμό της Ανόρθωσης.

Η ανακοίνωση

Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Γκιόργκι Κβιλιτάϊα! Ο διεθνής Γεωργιανός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων και θα παραμείνει κάτοικος Λεμεσού μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Ο 30χρονος (01/10/1993) επιθετικός, ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και αγωνίστηκε στις Σάσκο Τιφλίδας, Γκιόρ, Ντίλα Γκόρι και Δυναμό Τιφλίδας. Ακολούθως, αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Ραπίντ Βιέννης και τρία στη Βελγική Γκεντ. Στην Κύπρο ήρθε τη σεζόν 2020-21 για λογαριασμό της Ανόρθωσης, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κβιλιτάϊα που έχει ύψος 1.91εκ. είναι διεθνής με τη Γεωργία από το 2016.  Είναι μέλος της ομάδας που οδήγησε τη χώρα στα τελικά του Euro 2024 για πρώτη φορά στην ιστορία της, φτάνοντας μέχρι τους 16 του θεσμού.  

Καλωσορίζουμε τον Γκιόργκι Κβιλιτάϊα στην οικογένεια του Άρη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα! 

kvilitaia-is-green-cont-en

Δειτε Επισης

Χωρίς Ουζόχο η Ομόνοια για το εκτός έδρας ματς με την ΕΝΠ
Αιχμηρή ανακοίνωση Ομόνοιας για τις οφειλές σωματείων-«Να σταματήσουν να συμπεριφέρονται ως θύματα»
«Στο στόχαστρο Ρωσικής ομάδας ο Σάβο»
Με δύο αγώνες αυλαία στην 20η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Λύση συνεργασίας της Ομόνοιας 29Μ με τον Κάταλιν Καρπ
Τέλος ο Λέο Νατέλ από την Πάφο
Το σενάριο της τέταρτης μεταγραφής στον ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον Ζε Τούρμπο η ΑΕΛ
Κοινή ανακοίνωση των πέντε ομάδων για οφειλές-«Ούτε το κράτος, ούτε οι ομάδες έχουν ανάγκη από επιτηρητές»
Οι ορισμοί των διαιτητών για την 20η αγωνιστική της Cyprus League