«Οι γερμανικές Αρχές απέτρεψαν τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS πριν τον τελικό του EURO»

Σύμφωνα με τη βρετανική «Sun», η γερμανική αστυνομία κατάφερε να σταματήσει «τρομοκρατικό σχέδιο του ISIS» πριν από τον τελικό του EURO 2024, φτάνοντας στη σύλληψη τριών υπόπτων.

Με αποκλειστικά δικές της πληροφορίες, η βρετανική εφημερίδα «Sun» αποκάλυψε ότι οι γερμανικές ειδικές δυνάμεις κατάφεραν να αποτρέψουν επίθεση του ISIS, λίγο πριν τη διεξαγωγή του τελικού του EURO 2024 στο Βερολίνο, την περασμένη Κυριακή (14/07).

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας του Βερολίνου, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών υπόπτων, μετά από φόβους ότι η επίθεση θα γινόταν στη ζώνη των φιλάθλων της Αγγλίας στην «Breitscheidplatz». Μάλιστα, η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει μία σειρά συντονισμένων επιδρομών στο Πότσνταμ, σε αναζήτηση πέντε ανδρών που ήταν γνωστοί υποστηρικτές του ISIS.

Τελικά, οι τρεις ύποπτοι, που ήταν υπό παρακολούθηση τις ημέρες που προηγήθηκαν του τελικού, συνελήφθησαν για να αφεθούν αργότερα ελεύθεροι, κατόπιν σχετικής έρευνας.

Δειτε Επισης

Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ