Συμφώνησε με Πιόνε Σίστο ο Άρης

Σημαντική μεταγραφή για τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς συμφώνησαν με τον Πιόνε Σίστο και ο παίκτης αναμένεται απόψε στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Ο 29χρονος αριστερός εξτρέμ, που έχει 26 συμμετοχές και 1 γκολ με την εθνική Δανίας, προέρχεται από την Αλάνιασπορ από την οποία μένει ελεύθερος και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Γεννημένος στην Ουγκάντα, ο Σίστο είχε την περασμένη σεζόν 22 συμμετοχές και 2 γκολ στην Τουρκία. Αναδείχθηκε από τη Μίντιλαντ, όπου έχει αγωνιστεί σε δύο διαφορετικές θητείες (2013-2016, 2020-2023) ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Θέλτα από το 2016 έως το 2020 μετρώντας 18 γκολ και 14 ασίστ σε 135 εμφανίσεις.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Ολυμπιακός: Τι κάνει κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν προέρχεται από ευρωπαϊκή επιτυχία του!
Ο Μίμης Δομάζος μέσα από το λεύκωμά του-Η επεισοδιακή συνάντηση με τον Πελέ
Stoiximan Super League 1: Συνέχεια στην 20ή αγωνιστική με 3 αγώνες, δεσπόζει το ΑΕΚ - Παναιτωλικός
«Περιζήτητος στην Βραζιλία ο Ραμόν του Ολυμπιακού, μετά την Ιντερνασιονάλ τον θέλει και η Μποταφόγκο»
«Παναθηναϊκός και Βαλένθια ενδιαφέρονται για τον Πατέ Σις»
Την Δευτέρα η κηδεία του Μίμη Δομάζου-Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα
Μία αγωνιστική πριν το τέλος της League Phase, ο Ολυμπιακός είναι 12ος και ο ΠΑΟΚ 17ος
Πέθανε ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού και ΠΑΟ Βασίλης Αλεξούδης
Αγωνία για τους δυο θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου-Στο Νοσοκομείο Αντωνιάδης, διασωληνωμένος ο Δομάζος
Πένθος στην ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Ανδρέας Σταματιάδης