Έκανε το πρώτο βήμα ο ΑΠΟΕΛ -«Στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να είμαστε καλύτεροι»

Με το δεξί επανήλθε στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ο ΑΠΟΕΛ, νικώντας απόψε στο ΓΣΠ τη μολδαβική Petrocub με 1-0, σε αγώνα για τον Β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το γκολ για τους γαλαζοκίτρινους που πήραν ελαφρύ προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού, πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 38’ ο Μαρκίνιος.

Μετά το πέρας του ματς, ο κόουτς των «γαλαζοκίτρινων» δεν εμφανίστηκε και τόσο ικανοποιημένος ενώπιων των ρεπόρτερ, εξηγώντας πως μόνο στο πρώτο μέρος η ομάδα του έπαιξε όπως θα ήθελε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το πρώτο σχόλιο για το ματς:

«Από τον Οκτώβρη δεν έχει χάσει ποτέ αυτή η ομάδα. Είμαστε περήφανοι για το σημερινό αποτέλεσμα. Είχαμε δει δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος είχαμε την εμφάνιση που ήθελα, πιέσαμε ψηλά και ήμασταν επιθετικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε και δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί οπισθοχωρήσαμε. Θα ήθελα να επιτιθόμαστε περισσότερο και αυτό πρέπει να κάνουμε στο επόμενο ματς. Θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να είμαστε καλύτεροι».

Για την εικόνα του δεύτερου μέρους και εάν υπήρξε κούραση:

«Είναι προετοιμασμένοι οι παίκτες και πρέπει να ακολουθούν τον ρυθμό. Όταν κουράζεται κάποιος πρέπει να αποχωρεί και να μπαίνει άλλος εντός».

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να έρθει η πρόκριση:

«Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο, θα προπονηθούμε σε αυτά που είδαμε σήμερα για να είμαστε πιο προετοιμασμένοι και καλύτεροι».

Για τον Ντβάλι:

«Θα είναι διαθέσιμος στον επόμενο αγώνα».

Δειτε Επισης

Στον Αρχάγγελο ο Μαρκίνιος, πόζαρε δίπλα στον Ελ Αραμπί (pic)
ΠΑΣΠ: Διευκολύνσεις για έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή σε κάθε ομάδα
Τελειωμένη για τους Κροάτες η μεταγραφή του Ίβουσιτς στη Χάιντουκ Σπλιτ
O ΠΑΟΚ καλεί το ταλεντάκι της Ομόνοιας Κωνσταντίνο Αγγελίδη
Στη Σερβία η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Δίνει έξι φιλικά, τα δύο ντέρμπι
Επίσημα Απολλωνίστας ο Βρίκκης
Χωρίς τον Σαμπορίτ η λίστα της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Παρτίζαν
Κύπριοι διαιτητές στην Ανδόρα για αγώνα του Conference League
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ