Φανούριος για Μπακένγκα-«Θεωρούσε δεδομένη την παραμονή, είναι ένα μήνα πίσω, θα τον πάρει

Για τον Μουσταφά Μπακενγκά και τις πληροφορίες ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Απόλλωνα, κλήθηκε να σχολιάσει ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM αναφερόμενος στο εν λόγω θέμα ανέφερε πως, «να καταγγείλει ο τον Απόλλωνα γιατί; Είναι ένα μήνα πίσω, θα τον πάρει τις επόμενες μέρες. Αυτό μας προκαλεί εντύπωση αλλά για να είμαστε δίκαιοι είναι δεδουλευμένα και ανήκουν στον ποδοσφαιριστή. Είναι δικαίωμα του να παραπονιέται».

Επιπλέον δήλωσε πως, «η επιθυμία του να μείνει ήταν μεγάλη και θεωρούσε δεδομένη παραμονή. Μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό είπε ότι θα μείνουν οι καλοί τη νέα χρονιά και υπολόγιζε ότι θα ήταν μέσα σε αυτούς Ο κ. Γκούλα δεν είχε θετική εντύπωση και έφυγε ο παίκτης. Κάποιοι παίκτες είναι ένα μήνα πίσω και θα τακτοποιηθούν».

Για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων είπε ότι, «θα τοποθετηθεί για όλα τα ζητήματα ο πρόεδρος στην αυριανή παρουσίαση του προπονητή. Όσοι έρθουν καλό θα είναι να ρωτήσουν για να λυθούν οι απορίες».

Για τα εισιτήρια διαρκείας ανέφερε πως «μπήκαμε στην δεύτερη εβδομάδα ανανεώσεων, είναι κοντά στα 1.300. Δεν μας αγχώνει ο αριθμός, μέχρι την πρεμιέρα θα διαθέσουμε μεγάλο αριθμό».

Δειτε Επισης

Γεφύρωσαν τις διαφορές Cytavision και Cablenet-Συμφωνία για προβολή κοινού περιεχομένου
Η επίσημη θέση της Πάφου για Κβίντα-«Κανένας δεν είναι υπεράνω της ομάδας»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο Άρης
Πώς απαντά η ΑΕΚ στα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Φαράζ
Σειρήνες από Ελλάδα για Λοΐζου
Ανακοίνωσε αριστερό μπακ η ΑΕΛ
Κύριος με κάθε επισημότητα ο Ρόγκουλιτς-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Σέρνιτς
Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία για το UEFA Women's EURO 2025
BINTEO: Σκόραρε κόντρα στη Χαλμσταντ το ένατο του γκολ ο Πίττας