Στην 50η θέση από σύνολο 91 αθλητριών η Ολίβια Φωτοπούλου στα 100μ.

Mε επίδοση 11.50 η Ολίβια Φωτοπούλου ήταν 7η στη 2η προκριματική σειρά του πρώτου γύρου, που την άφησε εκτός των ημιτελικών των 100μ., στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες, Παρίσι 2024. Η Κύπρια πρωταθλήτρια, η οποία μετέχει για πρώτη φορά σε Ολυμπιάδα, τερμάτισε στην 50η θέση από σύνολο 91 αθλητριών (συμπεριλαμβάνονται και οι 19 αθλήτριες που αποκλείστηκαν στην προκριματική φάση).

Εξαρχής, τα 100μ δεν ήταν ο μεγάλος στόχος για την κορυφαία Κύπρια σπρίντερ, η οποία έκανε καλή εκκίνηση από τον 5ο διάδρομο, ωστόσο έμεινε πίσω στη συνέχεια και πίσω από την καλύτερη φετινή της επίδοση. Η Κύπρια πρωταθλήτρια πλέον επικεντρώνεται στο 200αρι της Κυριακής.

Σε δηλώσεις της στη μικτή ζώνη, η Ολίβια Φωτοπούλου ανέφερε ότι δεν έκανε την κούρσα που ήθελε.

«Δεν είναι ο χρόνος φυσικά που θέλω σε Ολυμπιάδα. Είναι η χειρότερη κούρσα που έκανα φέτος στην αγωνιστική μου καριέρα. Θα το παλέψω να τρέξω πολύ γρήγορα στο 200αρι. Είδα πώς είναι το γήπεδο. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη, είμαι πολύ στεναχωρημένη, αλλά εντάξει βλέπουμε μπροστά και προχωρούμε», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δήλωση «βόμβα» από Στέφανο Τσιτσιπά-«Ίσως σταματήσω το τένις, δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω έτσι»
Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Wimbledon
Πρωτόγνωρες εμπειρίες προσφέρει η διεξαγωγή του EuroBasket στην Κύπρο-«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας»
Ο κυπριακός στίβος αποχαιρέτησε την Β kατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων
Μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί της Γελένα Ισινμπάγιεβα-Κινδυνεύει με απαγόρευση εξόδου από τη Ρωσία
Μπογκντάνοβιτς: Αποσύρθηκε από το μπάσκετ
EuroBasket Γυναικών 2025: Η ώρα για την στέψη σε ένα... remake του προηγούμενου τελικού
«Δεν ήθελα να κερδίσω απλά, ήθελα να τους διαλύσω, να τους ρίξω 40 πόντους»
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο χωρίς καν να πατήσει στη βαλβίδα
Άπιαστος στην Αυστρία και pole position για τον απίθανο Νόρις-Έκλεψαν την παράσταση Μπορτολέτο και Λόσον