Πίστη ότι η Πάφος FC θα κάνει την ανατροπή εκφράζει ο προπονητής της

Την πίστη ότι η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει το σκορ και να προκριθεί στο League Phase του Conference League, εξέφρασε ο προπονητής της Πάφου Χοσέ Καρσέδο για τον αυριανό αγώνα των πλέι οφ της διοργάνωσης με την Κλουζ στο Στάδιο Αλφαμέγα. Στον πρώτο αγώνα, η Πάφος είχε ηττηθεί στη Ρουμανία με 1-0.

Στη σημερινή διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα που θα αρχίσει στις 20:00, ο κ. Καρσέδο είπε πως ο αυριανός αγώνας είναι ο πιο σημαντικός και δύσκολος αγώνας μέχρι τον επόμενο. «Γνωρίζουμε τη δυσκολία της ομάδας που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αύριο. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, είμαστε θετικοί και μπορούμε να περάσουμε στο League Phase της διοργάνωσης», είπε.

Αναφερόμενος στον προηγούμενο αγώνα στη Ρουμανία, ο προπονητής της Πάφου είπε πως η ομάδα του είχε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες που δεν κατάφερε να τις μετατρέψει σε γκολ. «Δεν αξιοποιήσαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα κι αυτό ήταν το κλειδί που ήρθε η ήττα στη Ρουμανία. Αύριο πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί από την αντίπαλη εστία και πρέπει να βρούμε την ομοιογένεια των παικτών μας που είχαμε την περσινή σεζόν, όχι μόνο για το ματς κόντρα στην Κλουζ αλλά και για το πρωτάθλημα. Άρα το κλειδί είναι να είμαστε σοβαροί και να προσπαθήσουμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που θα βρούμε», πρόσθεσε.

Σε σχέση με το πλάνο του για τον αυριανό αγώνα, είπε πως θα εμφανιστούν πιο επιθετικοί γιατί πρέπει να πάρουν ρίσκα και να βρουν το γκολ πρόκρισης. «Από εκεί και πέρα πρέπει να προσέξουμε τα νώτα μας. Είναι μία καλή ομάδα η οποία μπορεί να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Θα επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό και να σκοράρουμε πρώτοι», είπε.

Από την πλευρά των παικτών, ο Μάριος Ηλία κάλεσε τον κόσμο να τους στηρίξει στην προσπάθεια για πρόκριση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που δείχνει την αγάπη προς το πρόσωπό μου. Θέλω να τους καλέσω να μην μείνουν στο σπίτι, ούτε στις καφετέριες. Να έρθουν στο γήπεδο για να μας στηρίξουν και να γράψουμε μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας», τόνισε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Έντονο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Μάριν, 4 εκατ. ευρώ ζητάει η Κάλιαρι»
Καταγγελία του Σεν Μαξιμέν που απασχολεί τον Ολυμπιακό-«Στη Φενέρ προσπάθησαν να με ντοπάρουν»
Ο Ιμπόρα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στη Λεβάντε
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον
Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Ολυμπιακός: Συνεχίζει την προσπάθεια για Μίγια
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στην κορυφή των πιο ταλαντούχων playmakers εκτός των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης ο Καρέτσας