Μετακομίζει στη Λάρνακα ο Aitor Cantalapiedra

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοίνωσε την απόκτηση του Iσπανού ακραίου επιθετικoύ Aitor Cantalapiedra για τον επόμενο ένα χρόνο. 

Ο ποδοσφαιριστής αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια υπόγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

«O Aitor Cantalapiedra από το καλοκαίρι του 2020 αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, με τα χρώματα του οποίου πανηγύρισε την κατάκτηση 2 Κυπέλλων (2021/22, 2023/24) και συνολικά πραγματοποίησε 95 συμμετοχές, σκόραρε 24 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του, αρχικά από τα τμήματα υποδομής της FC Barcelona (24 συμμετοχές, 4 γκολ), στην συνέχεια της Espanyol και εκ νέου στην FC Barcelona, όπου και αγωνίστηκε και σε 2 παιχνίδια με την 1η ομάδα. Ακολούθησαν η Villareal B (47 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 συμμετοχή με την 1η ομάδα), Sevilla Atletico (21 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ) και για δύο σεζόν η Twente Enschede στην Ολλανδία (61 συμμετοχές, 24 γκολ, 18 ασίστ). 

H oικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία», αναφέρεται σε ανακοίνωση. 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης