Ακυρώθηκε το φιλικό Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ανόρθωση λόγω άρνησης της Αστυνομίας για αστυνόμευση

Ακυρώθηκε το προγραμματισμένο φιλικό, για σήμερα, ανάμεσα σε στην Ανόρθωση και την Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Αμμοχώστου αναφέρει πως ο λόγος της ακύρωσης, είναι ότι η Αστυνομία αρνήθηκε να παρέχει αστυνόμευση στο Στάδιο Κατωκοπιά Επιστροφή-Γλαύκος Κληρίδης, στην Περιστερώνα, καθώς δεν είναι αδειοδοτημένο.

«Ανακοινώνεται πως ο προγραμματισμένος για σήμερα (7/8) φιλικός αγώνα με την Ομόνοια 29 Μαΐου ακυρώθηκε. Ο λόγος της ακύρωσης είναι η άρνηση της αστυνομίας να παρέχει αστυνόμευση επειδή το Στάδιο Κατωκοπιά-Επιστροφή δεν είναι αδειοδοτημένο», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ανόρθωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στην σέντρα με διαφορετικά... αγωνιστικά πλάνα ΚΟΠ και Υπουργείο Δικαιοσύνης για την βία στα γήπεδα

Υπενθυμίζεται πως, σε πρόσφατες δηλώσεις του στον REPORTER ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρστιώτης ανέφερε πως, «η Αστυνομία θα μπορεί να αστυνομεύσει τους καθόλα νόμιμους αγώνες, που γίνονται σε νόμιμα αδειοδοτημένα στάδια, αφού πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις».

Όπως είχε δηλώσει ο υπουργός, «πρέπει οι υπεύθυνοι διαχειριστές και οι ιδιοκτήτες του σταδίου να εκδώσουν και να δώσουν συγκεκριμένα έντυπα και πιστοποιητικά προς την Αστυνομία, με τα οποία θα αναφέρουν συγκεκριμένες πρόνοιες, ότι υλοποιούνται και έχουν πληρωθεί πριν τον αγώνα. Αν δεν εκδοθούν, η Αστυνομία δεν θα μπορεί να αστυνομεύσει».

Παράλληλα είχε προσθέσει πως, «είναι κρίμα και το οικονομικό κόστος, αλλά και η κρατική ασφάλεια. Δηλαδή, η Αστυνομία να μεταφέρει ένα σωρό ένοπλες και μηχανοκίνητες μονάδες μπροστά στο ενδεχόμενο να γίνουν μάχες μέσα ή έξω από στάδια. Δεν έχουμε πλέον την ευχέρεια, αλλά ούτε ο πολίτης έχει την ευχέρεια να επιβαρύνεται με ένα κόστος για χάρη και μόνο της αποφυγής τέτοιων καταστάσεων».

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης