Ο Ντάνι Άλβες παίζει ποδόσφαιρο για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του

Επέστρεψε στο ποδόσφαιρο ο Ντάνι Άλβες για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του.

Ο παλαίμαχος μπακ που καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία του βιασμού κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για την εγγύηση και να αφεθεί ελεύθερος.

Ο 41χρονος έδωσε ήδη μια πρώτη γεύση της επιστροφής του στο ποδόσφαιρο, καθώς συμμετείχε σε αγώνα που έγινε σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με την ισπανική Marca.

Ο Άλβες οργάνωσε τον αγώνα μέσω μιας εφαρμογής για κινητά, η οποία βοηθά τους χρήστες να βρουν τοπικούς παίκτες και να οργανώσουν ανεπίσημους αγώνες με άτομα που δε γνωρίζουν απαραίτητα.

Η εμφάνιση του πρώην άσσου της Μπαρτσελόνα προκάλεσε αίσθηση στους συμπαίκτες του αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους, αφού παρουσιάστηκε φορώντας τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, μιας ομάδας από την Αργεντινή στην οποία δεν έχει ποτέ αγωνιστεί.

Ο Βραζιλιάνος είχε κάνει αρκετές προσπάθειες πριν από την καταδίκη του να αποφυλακιστεί με εγγύηση, αλλά απορρίφθηκαν επειδή θεωρήθηκε ότι υπήρχε κίνδυνος να διαφύγει.

Όταν έπειτα από 4 μήνες τελικά αποφυλακίστηκε, ο Ντάνι Άλβες που του αρέσει να προκαλεί... διοργάνωσε ένα πάρτι στο σπίτι του στη Βαρκελώνη, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τα γενέθλια του πατέρα του και τις πρώτες του ώρες εκτός φυλακής έπειτα από 14 μήνες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η πρώην σύζυγος του, Τζοάνα Σανθ, τον συγχώρεσε και παρ' ολο που είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου την ακύρωσε και αποφάσισε να τον στηρίξει. Τώρα που ο Ντάνι Άλβες αφέθηκε ελεύθερος το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και συγκατοικεί.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Έφθασε η ώρα του Champions League της νέας σεζόν
ΒΙΝΤΕΟ: Ο 17χρονος γιος του Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε ένα γκολ που θα ζήλευε και ο πατέρας του
Όχι πριν το 2025 η ετυμηγορία για Μάντσεστερ Σίτυ στη «δίκη του αιώνα»
Έγινε άγαλμα, έδωσε το όνομα του σε αεροδρόμιο, τώρα θα έχει και το νόμισμά του ο Ρονάλντο-Φωτογραφίες
Νέο σοκ στη Μπαρτσελόνα-Χάνει τον Ντάνι Όλμο για τον επόμενο μήνα
Τρένο η Παρί στην μετά-Εμπαπέ εποχή-Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα στην Ligue 1
ΒΙΝΤΕΟ: Επέστρεψε, σκόραρε έγραψε ιστορία και... τους έστειλε για ύπνο ο Μέσι
Μυθικό ρεκόρ από τον CR7-Έφτασε τους 1 δισ. ακολούθους στα social media
Έρευνες για «στημένα» σε 17 αγώνες ποδοσφαίρου στη Γερμανία
Καθάρισαν και με τη… βούλα για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαν Σεμπαστιάν, Βινίσιους και Εμπαπέ