Ρομάνο: «Δεν θα γίνει του Φοφανά στην ΑΕΚ»

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με ανάρτησή του ανέφερε ότι δεν θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά από την Τσέλσι στην ΑΕΚ, ενώ νωρίτερα από την Αγγλία είχαν τονίσει πως η μεταγραφή βρισκόταν στον... αέρα.

Παρότι το πρωί της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών στην Ελλάδα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο και διάφοροι Άγγλοι ρεπόρτερ θεωρούσαν δεδομένο τον δανεισμό του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά από την Τσέλσι στην ΑΕΚ με 24 εκατ. ευρώ οψιόν αγοράς, αργά μετά τα μεσάνυχτα ο Ιταλός έξπερτ των μεταγραφών με νέα ανάρτησή του στο X τόνισε πως η μεταγραφή αυτή οριστικά πλέον δεν θα πραγματοποιηθεί.

Βέβαια, όπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ του Gazzetta, η ΑΕΚ δεν είχε δώσει τα χέρια με την Τσέλσι για την απόκτηση του 21χρονου Ιβοριανού επιθετικού, κάτι που είχε επισημανθεί και έπειτα με την ΑΕΚ να καλούνταν να αποφασίσει για το αν θα προχωρούσε την περίπτωση λαμβάνοντας υπόψιν και ότι το συγκεκριμένο deal με την παραπάνω ρήτρα δεν θα επέτρεπε στην Ένωση να αποκτήσει τον παίκτη.

Τέσσερις περίπου ώρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα, αρκετοί Άγγλοι ρεπόρτερ, αλλά και ο Ρομάνο ανέφεραν πως το deal ήταν πια στον... αέρα «εξ αιτίας διαφωνιών της τελευταίας στιγμής μεταξύ της ΑΕΚ και της Τσέλσι», όπως τόνιζαν.

Έτσι αργά μετά τα μεσάνυχτα ο Ρομάνο με νέα ανάρτησή του στο X έκανε λόγο ότι η υπόθεση δεν προχώρησε: «Δεν υπάρχει deal για τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά και την ΑΕΚ».

Δειτε Επισης

Φωνάζουν οι σταρ του ποδοσφαίρου-Απειλούν με απεργία λόγω επιπλέον παιγνιδιών
Έφθασε η ώρα του Champions League της νέας σεζόν
ΒΙΝΤΕΟ: Ο 17χρονος γιος του Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε ένα γκολ που θα ζήλευε και ο πατέρας του
Όχι πριν το 2025 η ετυμηγορία για Μάντσεστερ Σίτυ στη «δίκη του αιώνα»
Έγινε άγαλμα, έδωσε το όνομα του σε αεροδρόμιο, τώρα θα έχει και το νόμισμά του ο Ρονάλντο-Φωτογραφίες
Νέο σοκ στη Μπαρτσελόνα-Χάνει τον Ντάνι Όλμο για τον επόμενο μήνα
Τρένο η Παρί στην μετά-Εμπαπέ εποχή-Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα στην Ligue 1
ΒΙΝΤΕΟ: Επέστρεψε, σκόραρε έγραψε ιστορία και... τους έστειλε για ύπνο ο Μέσι
Μυθικό ρεκόρ από τον CR7-Έφτασε τους 1 δισ. ακολούθους στα social media
Έρευνες για «στημένα» σε 17 αγώνες ποδοσφαίρου στη Γερμανία