Κρίσιμη συνάντηση Κούμα με Κετσπάγια-Όλα δείχνουν έξοδο του Γεωργιανού από την Εθνική

Θετικά ανταποκρίθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργος Κούμας, στο αίτημα του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ανδρών Τιμούρ Κετσπάγια για συνάντηση.

Ο κ. Κετσπάγια βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής τις τελευταίες μέρες, μετά την βαριά ήττα της Εθνικής από το Κόσοβο τη Δευτέρα με 4-0 για την 2η αγωνιστική του Nations League, αλλά και για τη γενικότερη αρνητική εικόνα της Εθνικής από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τιμούρ τον Ιούνιο του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αβέβαιο το μέλλον του Κετσπάγια στην Εθνική

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο κ. Κούμας απάντησε θετικά στο αίτημα του Κετσπάγια για συνάντηση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή.

Την αποκάλυψη ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει ζητήσει συνάντηση με τον Γιώργο Κούμα έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ Χάρης Λοϊζίδης σε δηλώσεις του στο περιθώριο της σημερινής κλήρωσης της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola.

Ο κ. Λοϊζίδης συνέστησε υπομονή μέχρι να γίνει η συνάντηση Κούμα-Κετσπάγια διαβεβαιώνοντας πως τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν με πλήρη διαφάνεια.

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, δυσαρέσκεια υπάρχει και στις τάξεις της Ομοσπονδίας για την εικόνα της ομάδας υπό τον Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ ένα μεγάλο ζήτημα σε μια ενδεχόμενη απόφαση για αποδέσμευση είναι οι ρήτρες που θα κληθεί να πληρώσει η ΚΟΠ σε περίπτωση μονομερούς διακοπής του συμβολαίου του προπονητή, το οποίο λήγει με την ολοκλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη