Κρίσιμο τετ α τετ Κούμα-Τιμούρ με φόντο το μέλλον του Γεωργιανού προπονητή στην Εθνική

Κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του Τιμούρ Κετσπάγια στην Εθνική ομάδα, θα έχουν σήμερα, ο Γεωργιανός τεχνικός, με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, ώστε να διαφανεί κατά πόσον υπάρχει ακόμα έδαφος για συνέχιση της κοινής πορείας των δύο πλευρών ή κατά πόσον θα χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Τη συνάντηση, ζήτησε ο προπονητής της Εθνικής, όπως είχε αποκαλυφθεί χθες, στο περιθώριο της κλήρωσης του Κυπέλλου, από τον αντιπρόεδρο της ΚΟΠ, Χάρη Λοϊζίδη.

Σημειώνεται ότι ο Κετσπάγια βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής τις τελευταίες μέρες, μετά την βαριά ήττα της Εθνικής από το Κόσοβο τη Δευτέρα με 4-0 για την 2η αγωνιστική του Nations League, αλλά και για τη γενικότερη αρνητική εικόνα της Εθνικής από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τιμούρ τον Ιούνιο του 2022.

Πάντως, από την Πέμπτη διαρρέονται πληροφορίες πως υπάρχει δυσαρέσκεια την ΚΟΠ για την εικόνα της ομάδας υπό τον Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ ένα μεγάλο ζήτημα σε μια ενδεχόμενη απόφαση για αποδέσμευση είναι οι ρήτρες που θα κληθεί να πληρώσει η ΚΟΠ σε περίπτωση μονομερούς διακοπής του συμβολαίου του προπονητή, το οποίο λήγει με την ολοκλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη