Ήττα για Βουλιαγμένη και ΠΑΟΚ σε αγώνες για το Champions League

«Λύγισε» στο τέλος. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τη Ραντνίσκι, από την οποία ηττήθηκε με 14-13, χθες Σάββατο, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Β΄ προκριματικού ομίλου του Champions League, ο οποίος φιλοξενείται στην πόλη Κραγκούγεβατς.

Σύμφωνα με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, η ελληνική ομάδα απώλεσε κάθε πιθανότητα να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της και συνάμα την πρόκρισή της στους "16" της διοργάνωσης. Ωστόσο, θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Euro Cup (κλήρωση στις 16/9).

Με δύο γκολ του Καλογερόπουλου και από ένα των Χατζή και Τόττη, οι «μπέμπηδες» αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους αφού προηγήθηκαν με 4-1, δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος. Οι οικοδεσπότες, όμως, αφυπνίστηκαν και μπόρεσαν να ισοφαρίσουν σε 4-4 (σκορ πρώτου οκταλέπτου).

Οι παίκτες του Βουγιασίνοβιτς πέρασαν και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Χαλυβόπουλο (5-4), όμως οι Σέρβοι με σερί 6-0 πήραν προβάδισμα με 10-5. Ακολούθησε ένα εντυπωσιακό 4-0 από την ομάδα του Λαιμού, η οποία έφθασε σε απόσταση αναπνοής (10-9) λίγο πριν τελειώσει η τρίτη περίοδος. Ωστόσο, η Ραντνίσκι με την εμπειρία της και τον κόσμο στο πλευρό της κατάφερε να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της στον όμιλο.

Σήμερα, στις 19.00, ο ΝΟΒ θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Ζούγκλο.

Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στον συγκεκριμένο όμιλο θα ενταχθεί στη συνέχεια στον Β΄ όμιλο, στη φάση των "16" της διοργάνωσης, μαζί με την κάτοχο του τίτλου Φερεντσβάρος, τη Γιάντραν Σπλιτ από την Κροατία και την Ντιναμό Τιφλίδας από τη Γεωργία.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 4-1, 3-4, 3-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντο Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Χαλυβόπουλος 2, Τόττης 1, Καλογερόπουλος 6, Αλμύρας, Ούμποβιτς, Χατζής 1, Γούντχεντ, Καστρινάκης 2, Πατσιλινάκος, Σπάχιτς 1, Γιαννάτος, Λεβαντής.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η ουγγρική Ζούγκλο επιβλήθηκε της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ με 14-13, με 8 γκολ του Εκλέρ.

Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν απέφυγε την ήττα (11-8) από την Οραντέα

Με δυο πρόσωπα παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα, από την οποία ηττήθηκε με 11-8, στο τέταρτο παιχνίδι του για τον Γ΄ προκριματικό όμιλο του Champions League, στη Ρουμανία, το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, στο πρώτο ημίχρονο, οι οικοδεσπότες επέβαλλαν τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 7-2. Στο δεύτερο, ο "δικέφαλος" του Βορρά προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 10-8, έχοντας ως αιχμή τον Χρήστο Μπιτσάκο (πέτυχε τρία γκολ).

Το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση με απολογισμό μια νίκη και τρεις ήττες. Πλέον, περιμένει την κλήρωση της προκριματικής φάσης του Euro Cup (Δευτέρα 16/9), όπου θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση από το συγκεκριμένο γκρουπ θα συνεχίσει στον Α΄ όμιλο της φάσης των «16», η οποία αρχίζει το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου, μαζί με τη σερβική Νόβι Μπέογκραντ, το Ανόβερο από τη Γερμανία και τη Στεάουα Βουκουρεστίου από τη Ρουμανία.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-5, 3-2, 3-2

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Χρ. Μπιτσάκος 3, Λασκαρίδης, Νικ. Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 1, Μυρίλος, Ντέλιτς 1, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν 1, Καρατζάς 2, Σιορδίλης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ
Μουρμούρα από το περιβάλλον του Ερντογάν για την ανάρτηση του πανό στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Τοποθετήθηκε επίσημα ο ΠΑΟ για το πανό-«Είμαστε γνήσια πατριωτική ομάδα και ενωμένοι σαν γροθιά»
Πρόεδρος ΚΟΚ: «Το πανό για την κατοχή αποτυπώνει την θλιβερή πραγματικότητα»
Αγνοούνται ο προπονητής και ένας αθλητής της Σταλ Νίσα στις πλημμύρες της Πολωνίας
Νέες δηλώσεις Αταμάν για το θέμα με το πανό-«Θυμωμένη και η διοίκηση του Παναθηναϊκού»
Παραδέχθηκε έμμεσα πως αποβλήθηκε για το πανό ο Αταμάν-Τι υποστηρίζει