Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Άρης πέτυχαν σημαντικές εκτός έδρας νίκες επί Ομόνοιας 29Μ και Ομόνοιας Αραδίππου αντίστοιχα ενώ το ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα σε Απόλλων και ΑΕΛ δεν διεξήχθη και για την τύχη του θα αποφασίσει ο Αθλητικός Δικαστής.

Για την 3η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, το Παραλίμνι επικράτησε στην Περιστερώνα της Ομόνοιας 29Μ με 1-0 με το γκολ να πετυχαίνει στο 82΄ ο Sambou.

Στον άλλο αγώνα, ο Άρης με γκολ των Montnor στο 2΄, Kvilitaia στο 63΄ με πέναλτι και Sawo στο 83΄, επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ομόνοιας Αραδίππου με 3-0.

Για την 3η αγωνιστική σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:  Εθνικός – Νέα Σαλαμίνα 2-3, Καρμιώτισσα-ΑΠΟΕΛ 0’3, Πάφος-Ανόρθωση 3-1, Ομόνοια 29Μ- Άρης 1-0, Ομόνοια Αραδίππου – Άρης 0-3, Απόλλων-ΑΕΛ αναβολή, Ομόνοια-ΑΕΚ (Δευτέρα 19:00).

Βαθμολογία: Άρης 9,

Ομόνοια 6 (2 αγ.),

Πάφος 6 (2 αγ.),

ΑΕΛ 6 (2 αγ.),

Εθνικός 3,

ΑΠΟΕΛ 3 (2 αγ.),

Νέα Σαλαμίνα 3 (2 αγ.),

ΑΕΚ 3 (2 αγ.),

Καρμιώτισσα 3,

Απόλλων 3 (2 αγ.),

ΕΝΠ 3 (2 αγ.),

Ανόρθωση 1,

Ομόνοια Αρ. 1,

Ομόνοια 29Μ 0.

Δειτε Επισης

Αποστολές για Κύπριους διαιτητές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες
Προτάθηκε στην Πάφο ο Νταβίντ Λουιζ
Ανακοίνωσε τον Ντε Λούκας η ΕΝΥ Ύψωνα
Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα
Στέλνουν τον Ελ Αραμπί στη Ligue 1
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ξέρει πολύ καλά από γκρεμίσματα και ανακαινίσεις η κ. Αντρούλα»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για Ελ Αραμπί και επενδυτές-«Δεν κατέρρευσε η συμφωνία, στην Κύπρο ο Αλμέιδα»
Προκύπτει θέμα με Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ-Απουσιάζει από τις προπονήσεις
Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου