Παραδέχθηκε έμμεσα πως αποβλήθηκε για το πανό ο Αταμάν-Τι υποστηρίζει

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού - Μακάμπι ανέβηκε ένα πανό στην εξέδρα το οποίο αναφερόταν στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο: «50 χρόνια παράνομης κατοχής. Κανείς δεν ξεχνά» ανέφερε χαρακτηριστικά, κάτι που έκανε... έξαλλο τον Εργκίν Αταμάν.

Ουσιαστικά η διαμαρτυρία και η αποβολή του δεν είχαν να κάνουν με το επιθετικό φάουλ που είχε χρεωθεί ο Τσέντι Όσμαν, όσο για το εν λόγω πανό. Κάτι που εξήγησε και ο ίδιος ο Αταμάν μία μέρα αργότερα. Με χαρακτηριστικό στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να πάρει θέση για το πανό εξηγώντας μεταξύ άλλων ότι αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο προκειμένου να επιστήσει την προσοχή σε αυτήν την κατάσταση.

«Τα γήπεδα είναι μέρη φιλίας και ειρήνης, όχι πολιτικής» ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής των «πρασίνων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το πανό στο Ελευθερία που έκανε... Τούρκο τον Αταμάν και έτρεξε στον διαιτητή για να αποβληθεί

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού

«Εγώ ο Εργκίν Αταμάν, ως προπονητής του Παναθηναϊκού για τα «θρυλικά» επιτεύγματα της περασμένης σεζόν, στήριξα θερμά το συγκεκριμένο τουρνουά καθώς πίστευα ότι θα συμβάλει στη «φιλία και ειρήνη» και ήρθα εδώ με πολύ θετικά συναισθήματα.

Την πρώτη μέρα μας υποδέχτηκαν πολύ ζεστά στο αεροδρόμιο. Η αγάπη στα μάτια των ανθρώπων με έκανε πολύ ευτυχισμένο. Γνώρισα εκατοντάδες φίλους του μπάσκετ καθώς υπέγραφα αυτόγραφα στο ξενοδοχείο. Αυτή η ατμόσφαιρα φιλίας και ειρήνης ήταν πολλά υποσχόμενη για όλους μας.

Χθες όμως, στο γήπεδο όπου πρέπει να κυριαρχεί ο αθλητισμός και η φιλία, ανέβηκε πολιτικό πανό από μια μικρή ομάδα ανθρώπων, το οποίο δεν ανταποκρινόταν στη φιλοξενία που είχαμε. Έτσι εξέφρασα την αντίδρασή μου με αυτόν τον έντονο τρόπο προκειμένου να επιστήσω την προσοχή σε αυτή την κατάσταση.

Τα γήπεδα είναι μέρη φιλίας και ειρήνης, όχι πολιτικής. Ξέρω ότι οι άνθρωποι που ανέβασαν αυτό το πανό δεν θα επηρεάσουν τα συναισθήματα των χιλιάδων ανθρώπων που δείχνουν την αγάπη τους σ' εμένα αλλά και σε όλη την ομάδα από την πρώτη μέρα που βρέθηκα εδώ. Πάντα θα υπάρχει ένας ξεχωριστός δεσμός μεταξύ μας.

Οτιδήποτε και αν συμβεί, η αγάπη μου για όλους τους πραγματικούς φίλους του μπάσκετ θα παραμένει ίδια. Γιατί το πιο δυνατό πράγμα που μας ενώνει μαζί τους είναι ότι μοιραζόμαστε την αγάπη μας για το μπάσκετ.

Πιστεύω ότι ο αθλητισμός και η φιλία πάντα θα κερδίζουν...

Εργκίν Αταμάν»

Δειτε Επισης

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ
Μουρμούρα από το περιβάλλον του Ερντογάν για την ανάρτηση του πανό στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Τοποθετήθηκε επίσημα ο ΠΑΟ για το πανό-«Είμαστε γνήσια πατριωτική ομάδα και ενωμένοι σαν γροθιά»
Πρόεδρος ΚΟΚ: «Το πανό για την κατοχή αποτυπώνει την θλιβερή πραγματικότητα»
Αγνοούνται ο προπονητής και ένας αθλητής της Σταλ Νίσα στις πλημμύρες της Πολωνίας