Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»

Ανακοίνωση με πυρά κατά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου εξέδωσε η ΑΕΛ, αναφορικά με δηλώσεις του κ Λετυμπιώτη σε τηλεοπτικής εκπομπή. Τρείς μέρες μετά τα επεισόδια στη Λεμεσό, οι αντιδράσεις συνεχίζονται.

Σε ανακοίνωση της η ΑΕΛ, αναφέρει πως,παρά την τεράστια προσπάθεια του να γίνει διαχείριση του όλου ζητήματος με σοβαρότητα και πάνω απ’ όλα υπευθυνότητα, αποφεύγοντας δημόσιες τοποθετήσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα, αναγκάζεται δυστυχώς να παρέμβει και να απευθυνθεί στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Λετυμπιώτη κακίζοντας τις προκλητικές για το σύνολο του κόσμου της ΑΕΛ δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή Καλή Μέρα του Alpha και καλώντας τον να ανακαλέσει και να απολογηθεί για το θλιβερό τσουβάλιασμα στο οποίο ανεύθυνα προέβη για σκοπούς εντυπώσεων, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το Δ.Σ της ομάδας, "υπάρχει στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Δικαιοσύνης  αίτημα μας όπως συναντηθούμε για να συζητηθούν διεξοδικά τα όσα συνέβησαν και θεωρούμε σοφότερο παρά να προβαίνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε τέτοιου είδους απαράδεκτες τοποθετήσεις, λες και αναφέρεται σε πολίτες άλλου πλανήτη (ειρήσθω εν παρόδω να υπενθυμίσουμε πως πολίτες του ίδιου κράτους είναι και οι οπαδοί της ΑΕΛ και δεν διαπραγματεύονται την απαίτηση για σεβασμό ως τέτοιοι, αν μη τι άλλο από την διακυβέρνηση του τόπου), καλύτερα ίσως είναι να ζητήσει από τους πιο πάνω και θα είναι χαρά μας να παρίσταται στις εν λόγω συναντήσεις επικοδομητικά!".

Παράλληλα, κάνει λόγο για "μικροπολιτικάντικη παράσταση στην οποία προέβη δεν μπορεί να γίνει ανεχτή και δεν γίνεται από τους ισότιμους πολίτες αυτού του Κράτους που απλά επέλαξαν να υποστηρίζουν έναν ιστορικό σύλλογο αυτής της χώρας με ανάστημα και ιστορία πολύ μεγαλύτερο από την πολιτική καριέρα οποιουδήποτε!".

Παραμένει ασφαλώς η απαίτηση μας για ανάκληση και απολογία από τον κ. Λετυμπιώτη για την άστοχη τοποθέτηση του με την οποία τσουβάλιασε ανεύθυνα όποιον πολίτη αυτής της χώρας πήγε στον αγώνα της Κυριακής φέροντας με τιμή και σεβασμό το σύμβολο και τα χρώματα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan