Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα

Τη νίκη με 2-1 πέτυχε η Εθνική Παίδων Κ-17 επί της αντίστοιχης ομάδας της Ελλάδας στο χθεσινό φιλικό που έγινε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, αυτός ήταν ο πρώτος φιλικός αγώνας κάτω από την καθοδήγηση του Μιχάλη Μάρκου, που προετοιμάζει την ομάδα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ελλάδα άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό. Στο 45ο λεπτό ο Ανδρέας Αβραάμ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 47ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το 2-1 για την Εθνική Κύπρου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μιχάλης Μάρκου χρησιμοποίησε τους Ανδρέου, Χριστοφή (46' Στ. Κωνσταντινίδης), Κίττου, Κίτσιο (60' Στυλιανού), Χρ. Κωνσταντινίδη, Γεωργίου (67' Προκοπίου), Μαυρουδή (60' Σάββα), Ορφανίδη (46' Θωμά), Μιχαήλ (46' Πέτρου), Χαραλάμπους, Αβραάμ (60' Κοντόπουλος).

Οι δύο ομάδες θα δώσουν νέο φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Δειτε Επισης

Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα