Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα

Τη νίκη με 2-1 πέτυχε η Εθνική Παίδων Κ-17 επί της αντίστοιχης ομάδας της Ελλάδας στο χθεσινό φιλικό που έγινε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, αυτός ήταν ο πρώτος φιλικός αγώνας κάτω από την καθοδήγηση του Μιχάλη Μάρκου, που προετοιμάζει την ομάδα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ελλάδα άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό. Στο 45ο λεπτό ο Ανδρέας Αβραάμ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 47ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το 2-1 για την Εθνική Κύπρου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μιχάλης Μάρκου χρησιμοποίησε τους Ανδρέου, Χριστοφή (46' Στ. Κωνσταντινίδης), Κίττου, Κίτσιο (60' Στυλιανού), Χρ. Κωνσταντινίδη, Γεωργίου (67' Προκοπίου), Μαυρουδή (60' Σάββα), Ορφανίδη (46' Θωμά), Μιχαήλ (46' Πέτρου), Χαραλάμπους, Αβραάμ (60' Κοντόπουλος).

Οι δύο ομάδες θα δώσουν νέο φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε την ημέρα της κλήρωσης για τα ημιτελικά κυπέλλου η ΚΟΠ-Ορίστηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων
«Έβρισε δύο φορές ο Φωτίου, είναι ανεπίτρεπτο»
Καζάνι που βράζει ο Απόλλωνας με Φωτίου-Προβαίνουν σε καταγγελία για φερόμενη εξύβριση φιλάθλου
Νέα διοργάνωση, νέος προπονητής, νέες φιλοδοξίες-Αρχίζει προετοιμασία η Εθνική Κύπρου
Έμειναν στην ισοπαλία και έκαναν ελάχιστο βήμα μπροστά Ομόνοια και ΑΕΚ
Επικράτησε του Απόλλωνα και έφυγε με το διπλό από τη Λεμεσό η Πάφος FC
Βαθμούς και τέρματα μοιράστηκαν Εθνικός-Σαλαμίνα έπειτα από το ισόπαλο 1-1
Το κάλεσμα της ΑΕΛ στον κόσμο της για τον αγώνα Futsal με την Ομόνοια-«Ξανά ραντεβού με την ιστορία»
Ομόνοια-Άρης και Apollon Ladies-Lakatamia FC στην προτελευταία αγωνιστική
Με 2 αγώνες του α' ομίλου και έναν του β' ομίλου ολοκληρώνεται η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan