Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League

Χάρι Κέιν, Κίλιαν Μπαμπέ και Κενάν Γιλντίζ, ήταν τα πρόσωπα που ξεχώρισαν για ρεκόρ και γκολ που πέτυχαν στις χθεσινούς πρώτους αγώνες της φετινής σεζόν στο Champions League.

Ο Άγγλος επιθετικός της Μπάγερν πέτυχε χθες 4 γκολ στο εκπληκτικό 9-2 υπέρ της ομάδας του επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «Αλιάνζ Αρένα».

Ο Χάρι Κέιν φαίνεται να είναι σε εξαιρετική φόρμα καθώς το προηγούμενο Σάββατο για την 3η αγωνιστική στην Bundesliga είχε πετύχει χατ τρικ στο 6-1 της Μπάγερν επί της Χολστάιν Κίελ. Με τα 4 του γκολ χθες, έβαλε ήδη τις βάσεις για υπεράσπιση του τίτλου του πρώτου σκόρερ του Champions League, τον οποίο κέρδισε πέρσι πετυχαίνοντας 8 γκολ.

Να σημειωθεί πως ο Άγγλος διεθνής επιθετικός σε 50 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπάγερν πέτυχε 53 γκολ.

Ο άλλος πρωταγωνιστής της χθεσινής βραδιάς είναι ο Γάλλος Κίλιαν Μπαμπέ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στη νίκη με 3-1 της Ρεάλ με την Στουτγκάρδη στο 47΄. Με το γκολ αυτό, ο Μπαμπέ άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Μαδρίτης στο Champions League, στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

«Ξέρεις όταν παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κερδίζεις όλους τους τίτλους. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να κερδίζουμε. Είναι υποχρέωση όταν φοράς αυτό το σήμα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους επόμενους αγώνες. Θα δούμε πού θα είμαστε στο τέλος της σεζόν», δήλωσε χθες μετά τη νίκη της Ρεάλ.

Το τρίτο πρόσωπο που ξεχώρισε χθες ήταν αυτό του Τούρκου ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους Κενάν Γιλντίζ. Ο 19χρονος άνοιξε το σκορ στη νίκη της ομάδας του με την Αϊντχόφεν και έγινε ο νεότερος σκόρερ της ομάδας του Τορίνο στο Champions League. Ο Γιλντίζ σκόραρε χθες το πρώτο γκολ σε ηλικία 19 ετών και 136 ημερών, σπάζοντας το ρεκόρ του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ο οποίος είχε σκοράρει το «παρθενικό» του γκολ τον Σεπτέμβριο του 1995 σε ηλικία 20 ετών και 300 ημερών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάρνσλεϊ 7-0: Με... περίπατο στους «16» του League Cup
Πρεμιέρα με γκολ και θέαμα στο Champions League