Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ρόμα έφερε το μέτριο φετινό ξεκίνημα της ομάδας. Οι Ρωμαίοι ανακοίνωσαν την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος «πλήρωσε» το κακό ξεκίνημα στις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, καθώς δεν έχει ακόμη νίκη σε τέσσερα ματς, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Ο 41χρονος κόουτς είχε πάρει τη θέση του Ζοσέ Μουρίνιο πριν εννιά μήνες και ήταν στον πάγκο των «τζιαλορόσι» σε 30 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 19 νίκες, εννέα ισοπαλίες και επτά ήττες.

Τη σκυτάλη στον πάγκο θα πάρει ο Ιβάν Γιούριτς. Ο Κροάτης προπονητής, που πέρασε από τους πάγκους της Τορίνο και της Βερόνα, βρίσκεται ήδη στην ιταλική πρωτεύουσα και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση πρόκρισης στο Champions League.

Η Ρόμα μετά την απομάκρυνση του Ντε Ρόσι και την άρνηση του Πιόλι, που είναι κοντά σε συμφωνία με την Αλ Νασρ, στράφηκαν προς τον Γιούριτς που τέθηκε αμέσως διαθέσιμος για να ηγηθεί της απογευματινής προπόνησης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta delllo Sport».

Ο Κροάτης προπονητής ξεπέρασε τις...υποψηφιότητες των Τέρζιτς και Τούχελ. Η εμπειρία στην Ιταλία και το γεγονός ότι πρακτικά πάντα χρησιμοποιούσαμε το 3-4-2-1 ή 3-4-3 ήταν καθοριστικές.

Ο πρώην προπονητής της Τορίνο είναι ο τέταρτος προπονητής της εποχής Φρίντκιν στη Ρόμα, μετά τους Φονσέκα, Μουρίνιο και Ντε Ρόσι.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάρνσλεϊ 7-0: Με... περίπατο στους «16» του League Cup