Εκτός προημιτελικών US Open η Γκοφ-Πρόκριση για Σαμπαλένκα

Τον αποκλεισμό από τους «8» του Αμερικανικού Όπεν γνώρισε η Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ, ενώ την πρόκριση στα προημιτελικά πέτυχε εύκολα η Λευκορωσίδα, Αρίνα Σαμπαλένκα. Στους άνδρες, στους «8» του τουρνουά προκρίθηκε ο Βούλγαρος, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Στις Γυναίκες, η Νο 3 στον κόσμο Κοκό Γκοφ ηττήθηκε στην στην φάση των «16» από την επίσης Αμερικανίδα Εμα Ναβάρο (Νο 12) με 6-3, 4-6, 6-3.

Στους «8» θα βρεθεί η Λευκορωσίδα, Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο 2 στον κόσμο), η οποία επικράτησε εύκολα της Βελγίδας, Ελίζ Μέρτενς (Νο 35) με 6-2, 6-4.

Στους άνδρες, ο Βούλγαρος, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη) προκρίθηκε στους «8» του US Open με νίκη επί του Ρώσου, Αντρέϊ Ρούμπλεφ (Νο 6) με 6-3, 7-6(3), 1-6, 3-6, 6-3. Στα προημιτελικά, ο Ντιμιτρόφ θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Φράνσις Τιαφόε (Νο 20), ο οποίος απέκλεισε τον Αυστραλό, Αλεξέϊ Ποπίριν.

Στα προημιτελικά του τουρνουά προκρίθηκαν επίσης ο Αμερικανός Φριτζ, ο οποίος κέρδισε τον Νορβηγό Ρουντ με 3-6, 6-4, 6-3, 6-2, όπως και ο Γερμανός Ζβέρεφ που κέρδισε τον Αμερικανό Νακασίμα με 6-3, 6-1, 6-2, 6-2.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του