Πολύ καλή παρουσία για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή στην Τσεχία-Πήρε θέση στη δεκάδα

Πολύ καλή παρουσία είχε ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής στην πίστα Autodrom Most της Τσεχίας, στον πέμπτο αγώνα της χρονιάς στο EURO NASCAR PRO. Ο αγώνας ήταν ο τελευταίος πριν από τους ημιτελικούς και τελικούς που θα γίνουν σε Γερμανία και Βέλγιο αντίστοιχα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Κύπριος οδηγός κατέγραψε εξαιρετικούς χρόνους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πετυχαίνοντας να πάρει μία θέση στην πρώτη δεκάδα, ενώ στην άλλη κούρσα τέθηκε εκτός δεκάδας λόγω μίας ποινής που του επιβλήθηκε για σύγκρουση με άλλον οδηγό, η οποία δεν μπορούσε να αποφευχθεί.

Όπως σημειώνεται, μετά την παρουσία στην Τσεχία, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής αισιοδοξεί ότι μέσω των τελευταίων αγώνων της σεζόν θα μπορέσει να αναρριχηθεί στα πρώτα στρώματα της γενικής βαθμολογίας, καθώς στους επόμενους αγώνες οι βαθμοί μετράνε διπλοί.

«Στη γενική κατάταξη είμαι 12ος και εφόσον αφαιρούνται τα δύο χειρότερα αποτελέσματα, μπαίνω ήδη δεκάδα. Από την Γερμανία και το Βέλγιο οι βαθμοί είναι διπλοί. Η διαφορά μας με τον πρώτο είναι περίπου 50-60 βαθμούς», δήλωσε ο Βλαδίμηρος και πρόσθεσε: «Ανατρέπεται το αποτέλεσμα όπως ανατράπηκε και με εμένα πέρσι που ήμουν 40 βαθμούς μπροστά στην πρωτοπορία και στο τέλος με τις αδικίες έχασα το πρωτάθλημα. Όλα είναι ανοιχτά, ο τίτλος παραμένει εφικτός και η πρώτη τριάδα ακόμη πιο εφικτή».

Στα χρονομετρημένα του Σαββάτου ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής έχασε για μία θέση τη Super Pole, στην οποία συμμετέχουν οι πρώτοι δέκα, λόγω ενός μπλοκαρίσματος στην τελευταία στροφή.

Την Κυριακή o 27χρονος οδηγός ήταν δέκατος στην γραμμή εκκίνησης, βάσει του καλύτερου χρόνου που κατέγραψε στον πρώτο αγώνα. Στο ξεκίνημα και συγκεκριμένα στην τρίτη στροφή υπήρξε μεγάλο ατύχημα, παρόμοιο με εκείνο που είχε συμβεί στη Βαλένθια και προκάλεσε ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα.

Η επόμενη υποχρέωση για τον Κύπριο οδηγό είναι στα ημιτελικά της Γερμανίας το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου ενώ ο τελικός στο Βέλγιο θα πραγματοποιηθεί στις 12-13 Οκτωβρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του