Ήττα Ομόνοιας στο CEV Champions League-Πάει για την υπέρβαση στο Βελιγράδι

H Ομόνοια ηττήθηκε χθες, στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» με 0-3 σετ από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου στον πρώτο αγώνα της για τον 1ο γύρο του CEV Champions League, στην παρουσία 650 θεατών.

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ, οι ‘πράσινοι’ ηττήθηκαν σε 84’ και ο επαναληπτικός της Τρίτης στο Βελιγράδι θα είναι πολύ δύσκολος για την πρόκριση αλλά η ομάδα του Σάββα Σάββα θα πάει στη Σερβία για να παλέψει.

Η νέα Ομόνοια που έπαιξε χωρίς τον Teo Lopes (ήταν στον πάγκο) ήταν ανταγωνιστική στα δυο πρώτα σετ, απέναντι στους πρωταθλητές Σερβίας που ήταν άψογοι στις επιθέσεις από τον κεντρικό άξονα. Στην κυπριακή ομάδα στοίχισαν τα πολλά χαμένα σερβίς και στα τρία σετ.

Η Ομόνοια άρχισε πολύ καλά το πρώτο σετ 03-00, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας με τους Simiic και Omar ανέτρεψε τα δεδομένα και διατηρούσε το προβάδισμα 1-3 πόντων. Οι ‘ερυθρόλευκοι’ του Βελιγραδίου προηγήθηκαν 17-21 για να κερδίσουν 22-25 σε 30’ και να προηγηθούν 0-1 σετ.

Στο δευτερο σετ ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ 10-10. Ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου όμως κατάφερε να αποσπαστεί με 18-22. Η Ομόνοια έκανε την προσπάθεια της μειώνοντας στο -2 αλλά δεν ήταν αρκετό, αφού ο Ερυθρός Αστέρας πήρε το σετ με 23-25 σε 32’ αυξάνοντας σε 0-2 το προβάδισμά του.

Η Ομόνοια άντεξε στο τρίτο σετ μόνο στα αρχικά στάδια όπου έμεινε κοντά στον Ερυθρό Αστέρα. Στη συνέχεια η ομάδα του Βελιγραδίου διαμόρφωσε συνθήκες νίκης 10-16 και 12-21 και επικράτησε τελικά με 14-25 σε 22’ ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 0-3 σετ.

Καλύτεροι για την Ομόνοια ήταν οι Βραζιλιάνοι ακραίοι Dvoranen με 11 πόντους και Dos Reis με 15. Πολύ θετική ήταν η εμφάνιση του διαγώνιου Νικόλα Φαούτα που έγραψε 08 πόντους.

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο Αιγύπτιος Ahmed Omar του Ερυθρού Αστέρα με 19 πόντους.

Ομόνοια (Σ. ΣΑΒΒΑ): Αntipkin 02, Αντωνιάδης 04, Dvoranen 11, Αλεξίου 05, N. Φαούτας 08, Dos Reis 15 - Λίμπερο: Πάπας - Aλλαγές: Παπαδημητρίου, Βασιλείου, Μαυρομμάτης.

Ερυθρός Αστέρας (I. JEVTIC): Simic 06, Gmitrovic 09, Lukyanenko 03, Stoilovic 07, Stefanovic 11, Οmar 19 - Λίμπερο 1: Ristic, Λίμπερο 2: Τomasevic - Αλλαγές: Βlagojevic, Ilic 01.

Tον αγώνα σφύριξαν οι Antrea Puecher από την Ιταλία και Sabine Witte από τη Γερμανία.

Αναβάλλεται η κλήρωση για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών

Στο μεταξύ, η ΚΟΠΕ ανακοίνωσε ότι η προγραμματισμένη για χθες Πέμπτη κλήρωση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών αναβλήθηκε. Η κλήρωση θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Ανδρών θα αρχίσει στις 6 Νοεμβρίου 2024 αντί στις 17 Οκτωβρίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ήττα Ομόνοιας στο CEV Champions League-Πάει για την υπέρβαση στο Βελιγράδι
Μπάρα 104 κιλών έπεσε σε ασκούμενο-Η απελπισμένη προσπάθεια να σωθεί
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή