Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»

«Δεν πρέπει να τιμωρείται το ποδόσφαιρο αλλά για όσους παρεκτρέπονται και γι’αυτό υπάρχουν τα δικαστικά όργανα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας μετά την ολοκλήρωση της άτυπης συνεδρίας μεταξύ της Ομοσπονδίας και των ομάδων Α’ κατηγορίας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στο κράτος και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης λέγοντας πως είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε.

«Είμαστε εδώ για να λύσουμε από κοινού τα προβλήματα. Τα προβλήματα δεν λύνονται με δημόσιες παρεμβάσεις εκατέρωθεν. Λύνονται σε κλειστές αίθουσες, ανταλλάσσονται απόψεις, χωρίς ετσιθελισμό και από τους μεν και από τους δε ώστε να βρίσκονται οι λύσεις», σημείωσε.

Περαιτέρω ο κ. Κούμας, ανέφερε πως η ΚΟΠ έχει κάθε καλή διάθεση ενώ ανέφερε πως τόσο η Ομοσπονδία νόσο και τα σωματεία ζήτησαν συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας. Επιπρόσθετα ανέφερε πως θα ενημερωθεί σχετικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας «ο οποίος θεωρούμε ότι είναι ο πρώτος σε τάξει πολίτης του κράτους, αλλά είναι και φίλαθλος και ξέρει τα προβλήματα του ποδοσφαίρου και θεωρούμε πως θα βρούμε τις σωστές λύσεις για να μην πεθάνει το ποδόσφαιρό μας».

Ο κ. Κούμας ανέφερε πως στόχος είναι να μην υπάρχουν επεισόδια και θύματα, αλλά από την άλλη τόνισε πως ο άλλος στόχος είναι πως το ποδόσφαιρο πρέπει να μείνει ζωντανό.

Την ίδια στιγμή τόνισε πως λύσεις υπάρχουν, οι οποίες είναι σωστές, ωστόσο υπέδειξε πως θα πρέπει όλοι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του