Νέο ρεκόρ από τον «τυφώνα» Κέιν

Η Μπάγερν έχει την τιμητική της τις τελευταίες μέρες καθώς τα αποτελέσματα των Βαυαρών είναι εντυπωσιακά σε Ευρώπη και Γερμανία.

Η ομάδα του Μονάχου παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί της Βέρντερ στην Βρέμη και ο Χάρι Κέιν θα έχει να θυμάται για πολλά χρόνια τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο Άγγλος σέντερ φορ είναι σε σούπερ φόρμα και μαζί με τον Ολίσε οδηγούν την Μπάγερν εκ του ασφαλούς.

Ο Κέιν πέτυχε γκολ και στην σημερινή νίκη των Βαυαρών στη Βρέμη κι έφτασε έτσι τα 41 τέρματα στην Μπουντεσλίγκα σε 36 παιχνίδια, μια επίδοση που είναι ρεκόρ για τον διεθνή άσο.

Ένα ρεκόρ που χαρίζει και μια ξεχωριστή πρωτιά στον στράικερ της γερμανικής ομάδας, καθώς ο Χάρι Κέιν έγινε ο Άγγλος με τα περισσότερα γκολ στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Όπως προαναφέραμε ο διεθνής φορ σκόραρε στο ματς με την Βέρντερ, έφτασε τα 41 γκολ στην Μπουντεσλίγκα και ξεπέρασε τον Τζέιντον Σάντσο, οποίος είχε πετύχει 40 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα, φορώντας την φανέλα της Ντόρτμουντ.

Στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκουμε τον παλαίμαχο επιθετικό, Τόνι Γούντκοκ, ο οποίος είχε πετύχει 39 γκολ τα χρόνια που αγωνίστηκε στην μεγάλη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ο Γούντκοκ, που έκανε μεγάλη καριέρα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Άρσεναλ (όπως επίσης και στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας) αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους στην Κολωνία.

Η πρώτη ήταν την τριετία 1979-1982, όταν και σημείωσε 28 γκολ και η δεύτερη την διετία 1986-1988 όταν πέτυχε 11 τέρματα.

Ο Χάρι Κέιν είναι πλέον ο Άγγλος παίκτης με τα περισσότερα γκολ στην Μπουντεσλίγκα και ο διεθνής επιθετικός θέλει να ανεβάσει πολύ ψηλά τον… πήχη, καθώς είναι όπως προαναφέραμε σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Η Μπάγερν με τη νίκη της αυτή έκανε το 4Χ4 στην Μπουντεσλίγκα και δείχνει ότι φέτος θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στην κορυφή.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Ρονάλτο ή Μέσι; Ο Γκάρεθ Μπέιλ απάντησε στο αιώνιο ερώτημα και το βίντεο έγινε viral
Γουέστ Χαμ-Τσέλσι 0-3, περίπατος με «διπλό» Τζάκσον
«Είμαι 82, προφανώς και ανησυχώ»-Η εξομολόγηση του Φέργκιουσον για τον φόβο της άνοιας
Η Παρί ασκεί έφεση κατά της απόφασης της LFP για οφειλές 55 εκατ. ευρώ στον Εμπάπε
Ρεάλ και Γιουνάιτεντ έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Μάρτιν Μπατούρινα
«Η δουλειά μου είναι να είμαι άδικος και θα είμαι σε όλη τη σεζόν»
ΒΙΝΤΕΟ: Η μοναδική κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Μαρσιάλ ήταν για χτύπημα στον Λαμέλα
Η Τσέλσι θέλει να απαλλαγεί από τον Ντισασί τον Ιανουάριο
«Έχω αλλάξει πολύ, απέρριψα πολλές προτάσεις γιατί θέλω να επιστρέψω στη Serie A»
Διπλό με τριάρα στην επιστροφή Ρονάλντο και το ντεμπούτο του Πιόλι στον πάγκο