Επίσημη παραίτηση της Σουλούκου από την Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από τον ρόλο της CEO της Ρόμα, με το σύλλογο να κάνει δεκτό το αίτημά της. Όπως αποκάλυψε η Gazzetta dello Sport, η ιταλική αστυνομία έχει υπό την προστασία της τη CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, εν μέσω της οργής των οπαδών των Τζαλορόσι για την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Λίγες ώρες μετά την εν λόγω είδηση έγινε γνωστό ότι η συνεργασία της με τους λύκους τελείωσε ύστερα από την παραίτησή της που έγινε δεκτή.

Η ανακοίνωση της Ρόμα: «Η Ρόμα ανακοινώνει ότι η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από τον ρόλο της. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της της σε μια κρίσιμη περίοδο για τον σύλλογο και της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές της προσπάθειες. Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως αφοσιωμένη στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή εστίαση στις αξίες που κάνουν τον σύλλογό μας τόσο ξεχωριστό».

Το παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση Σουλούκου

Η εβδομάδα που διανύουμε ήταν κάτι παραπάνω από έντονη για τη Ρόμα που βλέπει μία ακόμη χρονιά να… χάνεται νωρίς και τον οργανισμό να θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και την Λίνα Σουλούκου στο επίκεντρο των αντιδράσεων.

Η κάκιστη συγκομιδή (τρεις ισοπαλίες μία ήττα) έφερε την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, όμως ο πρώην άσος των τζιαλορόσι ήταν τρομερά αγαπητός στις τάξεις των οπαδών και η απομάκρυνση του προκάλεσε την οργή τους.

Οργή που μεταφράστηκε με λεκτικές επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές έξω από το προπονητικό κέντρο, αλλά και μια καταιγίδα αρνητικών (sic) σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα για την κ.Σουλούκου καθώς τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι κακές σχέσεις της με τον Ντε Ρόσι τον οδήγησαν στην απόλυση.

Μάλιστα όπως είχε αναφέρει το protothema.gr τα ιταλικά ΜΜΕ από την πρώτη στιγμή είχαν βάλει στο στόχαστρο της την Ελληνίδα παράγοντα, τονίζοντας ότι με την έλευση της είχε προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές απομακρύνοντας ανθρώπους με πολυετή προσφορά στον σύλλογο, ενώ πρόσθεταν ότι είχε κακές σχέσεις και με τον Ζοσέ Μουρίνιο (τον οποίο είχε αντικαταστήσει ο Ντε Ρόσι πέρσι).

«Λίνα το κακό της Ρώμης», ανέφερε το πανό που εμφανίστηκε έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, την ίδια ώρα που όλη η πόλη είχε γεμίσει με αυτοκόλλητα που καταφέρονται εναντίον της.

Με το θερμόμετρο να ανεβαίνει επικίνδυνα και τις απειλές να πιάνουν κόκκινο, οι αστυνομικές αρχές της Ρώμης αποφάσισαν να θέσουν την κ. Σουλούκου και την οικογένεια της (τα δύο της παιδιά 8 και 3 ετών όταν πηγαίνουν σχολείο) υπό διακριτική προστασία.

Αυτό το μέτρο ισχύει από την περασμένη Πέμπτη και απομένει να δούμε για πόσο θα συνεχιστεί ακόμη με τη Ρόμα να υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (19:00) την Ουντινέζε στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιούριτς στον πάγκο της…

Κι ένα πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα καταλαβαίνει κανείς ότι μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να… εκραγεί το Ολίμπικο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Επίσημη παραίτηση της Σουλούκου από την Ρόμα
Έπεσε σε παγίδα η Τζιρόνα και η Βαλένθια πήρε την πρώτη της νίκη
Η Ρεάλ έπρεπε να την… ιδρώσει τη φανέλα, αλλά έφτασε στην τεσσάρα κόντρα στην Εσπανιόλ
Ο Ναδάλ κρύβεται πίσω από την τεράστια επιτυχία του ντοκιμαντέρ της Χεορχίνα Ροντρίγκες
Ο Γκάρεθ Μπέιλ απάντησε στο αιώνιο ερώτημα Μέσι ή Ρονάλντο και το βίντεο έγινε viral
Νέο ρεκόρ από τον «τυφώνα» Κέιν
Γουέστ Χαμ-Τσέλσι 0-3, περίπατος με «διπλό» Τζάκσον
«Είμαι 82, προφανώς και ανησυχώ»-Η εξομολόγηση του Φέργκιουσον για τον φόβο της άνοιας
Η Παρί ασκεί έφεση κατά της απόφασης της LFP για οφειλές 55 εκατ. ευρώ στον Εμπάπε
Ρεάλ και Γιουνάιτεντ έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Μάρτιν Μπατούρινα