Οι ατυχίες στέρησαν από τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή το πρώτο βάθρο της χρονιάς

Oι ατυχίες στάθηκαν εμπόδιο στον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή για να ανεβεί στο βάθρο στα ημιτελικά του EURO NASCAR PRO, τα οποία διεξάχθηκαν το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στη Γερμανία και την πίστα «Motorsport Arena».

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο Τζιωρτζής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοσή του αλλά και τη στεναχώρια του για τις ατυχίες που είχε, καθώς, όπως σημείωσε, «το Σάββατο χωρίς τη μηχανική βλάβη το πιο πιθανόν να είχαμε το πρώτο βάθρο της φετινής χρονιάς».

Τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου, με τον 27χρονο οδηγό να πετυχαίνει να προκριθεί στη Superpole, στην οποία προκρίνονται οι δέκα με τους καλύτερους χρόνους.

Δυστυχώς, εκεί ήρθε η πρώτη ατυχία, όπως αναφέρεται. «Το μαξιλάρι της καρέκλας μου μετακινείτο προς τα πετάλια και έτσι στις ευθείες έπρεπε να το μετακινώ με τα πόδια για να μπορώ να δουλεύω με τα πετάλια» είπε ο Τζιωρτζής, ο οποίος εν τέλει πήρε την έβδομη θέση στη σειρά εκκίνησης για τον αγώνα του Σαββάτου, οπότε και διεκδίκησε με αξιώσεις μία θέση στο βάθρο.

Για μεγάλη διάρκεια του αγώνα ήταν μεταξύ τρίτης και τέταρτης θέσης, όμως πέντε γύρους πριν το τέλος «υπήρξε πρόβλημα στην κορόνα όπου κλείδωσε το πίσω μέρος απότομα και έχασα τον έλεγχο», εξήγησε. Έτσι, χάθηκε η ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη τριάδα και, αντί αυτού, το πρόβλημα αυτό τον έριξε στη 20ή θέση. Στον αγώνα της Κυριακής, τοποθετήθηκε 10ος στην εκκίνηση και τερμάτισε 11ος.

Οι επόμενες υποχρεώσεις για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή είναι το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου στο Βέλγιο, όπου θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί του EURO NASCAR PRO.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Οι ατυχίες στέρησαν από τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή το πρώτο βάθρο της χρονιάς
ΚΟΕΑΣ και ΚΟΑ συζήτησαν για το παρόν και το μέλλον του στίβου
«Θα έπρεπε να έχω 8 πρωταθλήματα»
Ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ και Κολοσσού, Τάιλερ Πόλεϊ, στο training camp των Πέισερς
Συγκινημένος ο Ρικιάρντο στη Σιγκαπούρη-«Ξέρω ότι μπορεί να ήταν αυτό το τελευταίο μου GP»
Νίκη της Παρτιζάν έναντι του Παναθηναϊκού με 75-64 σε μία ιστορική βραδιά
Ο Ντιμπουά έριξε νοκ άουτ τον Τζόσουα στον 5ο γύρο στο Γουέμπλεϊ
Ήττα στο διπλό για Τσιτσιπά-Ρούουντ-Η Team World νικάει 8-4 την Team Europe
«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν πολύ ειλικρινής άνθρωπος και φρόντισε το μπάσκετ με ευγένεια»
Ο θείος του Τζόκοβιτς ανέλαβε την προεδρία της σερβικής ομοσπονδίας τένις