Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»

Έντονη είναι η αντίδραση του ΑΠΟΕΛ, για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της ομάδας, από την ΚΟΠ, για τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαΐου, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Περιστερώνα.

Ο ΑΠΟΕΛ, διαμηνύει ότι αποδέχεται για πρώτη και τελευταία φορά την απαγόρευση, ωστόσο κάνει λόγω για αστείους χειρισμούς και μη ανάληψη ευθύνης από οποιονδήποτε, για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Στην ανακοίνωσή του, ο ΑΠΟΕΛ αναφέρει πως «η οποιαδήποτε απόφαση μη μετακίνησης οπαδών, δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν φταίει για όσα διαδραματίστηκαν στη Λεμεσό. Για τα τραγελαφικά γεγονότα, τους σχεδιασμούς… πρόληψης που δεν εφαρμόστηκαν και τους αστείους χειρισμούς που ακολούθησαν δεν είδαμε μέχρι στιγμής, κανένας να έχει αναλάβει καμία ευθύνη».

Επισημαίνει πως «βρισκόμαστε στο 2024 και αντί να προχωρούμε μπροστά και να προσφέρουμε ασφαλή πρόσβαση σε όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, φθάνουμε στο σημείο να αναγκαζόμαστε σε αγώνες χωρίς μετακινήσεις οπαδών επειδή οι αρμόδιες αρχές του κράτους, δεν μπορούν να εφαρμόσουν τα αυτονόητα. Και η πρώτη επίπτωση αυτών των γεγονότων έρχεται να εφαρμοστεί σε εκτός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ».

Τονίζει ακόμα ότι «για να προστατεύσουμε τις επόμενες μετακινήσεις φιλάθλων μας, σε όλα τα γήπεδα της Κύπρου, θα σεβαστούμε για πρώτη και τελευταία φορά, αυτή την απόφαση, χαρακτηρίζοντας την, ως μια και μοναδική εξαίρεση. Ελπίζοντας ότι για τους επόμενους αγώνες πρωταθλήματος ούτε εμείς ούτε καμία άλλη ομάδα θα στερηθεί τον κόσμο της, σε εκτός έδρας αγώνα».

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή της, η ΚΟΠ αναφέρει πως «σε συνέχεια επιστολής του Αρχηγού της αστυνομίας προς την ΚΟΠ σε σχέση με πληροφορίες για παρουσία μεγάλου αριθμού φιλάθλων της Ομόνοιας 29ης Μαΐου έξω από το στάδιο «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης» την ερχόμενη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ενόψει του αγώνα της ομάδας τους με τον ΑΠΟΕΛ για να διαμαρτυρηθούν για την κάρτα φιλάθλου αλλά και πληροφορίες για παρουσία οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα και λόγω της τοποθεσίας του Σταδίου και της ιδιομορφίας της γύρω περιοχής, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ο αγώνας ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου – ΑΠΟΕΛ την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ.

-Να παραχωρηθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στους φιλάθλους της Ομόνοιας 29ης Μαΐου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων