Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»

Έντονη είναι και η αντίδραση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για την απόφαση της ΚΟΠ να γίνει ο αγώνας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών, την ερχόμενη Κυριακή, στην Περιστερώνα.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο επικεφαλής του Δ.Σ. της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Αδάμος Ευσταθίου, ανέφερε ότι θα τους δοθούν μόλις 150 εισιτήρια για το παιχνίδι. «Δεν μιλάμε για περιορισμό εισιτήριων, ούτε απαγόρευση μετακίνησης, αλλά για κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι. Πώς κατάληξε αυτός ο αγώνας να παιχτεί κεκλεισμένων των θυρών; Στέλναμε όλες τις επιστολές από το καλοκαίρι και ζητούσαμε να μας ενημερώσουν για το συγκεκριμένο στάδιο».

Κληθείς να τοποθετηθεί εάν θα γίνει διαμαρτυρία από τη Θύρα 9 την Κυριακή, είπε πως «δεν ξέρω, δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση. Θα υπάρχει κόσμος έξω από το γήπεδο. Μεγάλο αριθμό φιλάθλων είχε έξω και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Σε ότι αφορά στη χρήση του γηπέδου της Περιστερώνας, ανέφερε πως «δεν είναι εύκολο να γίνονται παιχνίδια υψηλού κινδύνου στην Περιστερώνα. Αυτό θα έπρεπε να το προνοήσουν από το καλοκαίρι. Μας έχουν απαντήσει ότι έχει πιστοποιητικό ασφαλείας το γήπεδο. Δημιουργείται και μια αδικία προς τις ομάδες. Είναι κάποιες αποφάσεις για τις οποίες υπάρχει η πίεση από την πολιτεία και την Αστυνομία. Θα είναι δίκαιο προς τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ αν γίνουν κανονικά οι μετακινήσεις σε άλλα εντός έδρας παιχνίδια μας; Θεωρούμε ότι δημιουργείται προηγούμενο. Πρέπει να γίνεται μια συζήτηση για το συγκεκριμένο γήπεδο. Θεωρούμε ότι θα πρέπει να γίνεται οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων με λεωφορεία. Αντιλαμβάνομαι τις ανησυχίες ότι είναι ένας δρόμος να πάμε, αλλά αυτές τις ανησυχίες τις βάλαμε από το καλοκαίρι. Εγώ θεωρώ ότι η Αστυνομία όταν θέλει, μπορεί. Αστυνομία και πολιτεία θέλουν να απαγορεύσουν τη μετακίνηση. Από εκεί και πέρα πρέπει να λυθεί η κόντρα ΚΟΠ και Αστυνομίας».

Εξάλλου, σε σχέση με τον κίνδυνο επεισοδίων, είπε πως «χρονολογείται η οποιαδήποτε κόντρα μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ, δεν είναι κάτι το οποίο υπάρχει σήμερα. Οι οπαδικές κόντρες και τα πιθανά επεισόδια θα υπάρχουν πάντα. Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα γήπεδα, δεν μπορούμε να βρίσκουμε τις λύσεις την τελευταία στιγμή. Όχι να βάζουμε ένα μέτρο καταστολής την τελευταία στιγμή, δεν είναι αυτός ο τρόπος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Η επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στις Αρχές για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Στο Βελιγράδι η Ομόνοια για τον επαναληπτικό του CEV Champions League Ανδρών
Σταθερά 12ος ο Τσιτσιπάς-Απώλεσε 8 θέσεις η Σάκκαρη
Οι ατυχίες στέρησαν από τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή το πρώτο βάθρο της χρονιάς
ΚΟΕΑΣ και ΚΟΑ συζήτησαν για το παρόν και το μέλλον του στίβου