Πολωνική ιστοσελίδα αποκαλύπτει επαφές της Μπαρτσελόνα με τον Σέζνι για τη θέση του Τερ Στέγκεν

Στις 27 Αυγούστου ο Πολωνός διεθνής τερματοφύλακας ξάφνιασε τους πάντες ανακοινώνοντας την απόφαση του να κρεμάσει τα γάντια του, παρόλο που ήταν ακόμη σε ισχύ το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους...

«Έπαιξα το παιχνίδι στο υψηλότερο επίπεδο με τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία χωρίς ποτέ να νιώσω κατώτερος.Αλλά και εγώ έδωσα στο παιχνίδι όλα όσα είχα. Έδωσα στο παιχνίδι 18 χρόνια από τη ζωή μου, καθημερινά, χωρίς δικαιολογίες. Σήμερα, αν και το σώμα μου εξακολουθεί να αισθάνεται έτοιμο για προκλήσεις, η καρδιά μου δεν είναι πια εκεί. Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή είναι καιρός να δώσω όλη μου την προσοχή στην οικογένειά μου - την καταπληκτική γυναίκα μου Μαρίνα και τα δύο υπέροχα παιδιά μας, τον Λίαμ και τη Νοέλια. Ως εκ τούτου, αποφάσισα να αποσυρθώ από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του.

Το περασμένο Σάββατο (21/9) ο Βόιτσεχ Σέζνι βρέθηκε στο Juventus Stadium αποχαιρετώντας τους οπαδούς των μπιανκονέρι που τον αποθέωσαν ενώ η διοίκηση του χάρισε μια φανέλα με τον αριθμό 252 (οι εμφανίσεις του με τη Γιούβε)...

«Εδώ είναι το σπίτι μου, κι εσείς είστε η οικογένεια μου», είπε εμφανώς συγκινημένος απευθυνόμενος στους οπαδούς, ωστόσο τρεις ημέρες αργότερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Όπως αποκάλυψε η πολωνική ιστοσελίδα www.meczyki.pl ο 34χρονος τερματοφύλακας δέχθηκε τις τελευταίες ώρες την κρούση της Μπαρτσελόνα (λογικό να έχει βάλει το χεράκι του κι ο Λεβαντόφσκι) η οποία ψάχνει απεγνωσμένα για έναν τερματοφύλακα στην αγορά των ελεύθερων προκειμένου να καλύψει το κενό του Τερ Στέγκεν ο οποίος θα χάσει όλη τη σεζόν λόγω του τραυματισμού του.

Mezsycki

Ο Σέζνι δεν έχει δώσει ακόμη την απάντηση του στους μπλαουγκράνα, αλλά αυτό που αναφέρουν οι Πολωνοί είναι ότι το σκέφτεται σοβαρά να αναιρέσει την απόφαση του να αποσυρθεί και να επιστρέψει για να αγωνιστεί με τη Μπαρτσελόνα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ανοίγει η αυλαία του Europa League με εννέα αναμετρήσεις
Πολωνική ιστοσελίδα αποκαλύπτει επαφές της Μπαρτσελόνα με τον Σέζνι για τη θέση του Τερ Στέγκεν
Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 29 ο γιος του Ζινεντίν Ζιντάν, Έντσο
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πληρώνει 300.000 ευρώ για κάθε γκολ του Έντρικ-Μπόνους που… ζαλίζουν στη συμφωνία με Παλμέιρας
Έριξε βόμβα στο σπίτι της Μπέτις η Μαγιόρκα-Κέρδισε με γκολ στα χασομέρια
Νέες οδηγίες από την UEFA για τις παραβάσεις με το χέρι
Αυτός είναι ο νέος κάτοχος της χρυσής μπάλας-Η αποκάλυψη της Marca
Πήρε το διπλό με τον μπροστάρη τον Παυλίδη η Μπενφίκα
Χαμός μετά την τεσσάρα του Ερυθρού Αστέρα στην Παρτιζάν-Οπαδοί έσπασαν τα τζάμια, τραυματίστηκε ο Στανόγεβιτς
Η Πορτογαλία έγινε η Εθνική Ομάδα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram