ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet

Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς διεκδικούν απόψε στο Στάδιο Αλφαμέγα, η πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ και η κυπελλούχος ομάδα Πάφος FC, με απώτερο στόχο να ξεκινήσουν την αγωνιστική περίοδο με τον ιδανικότερο τρόπο και να κάνουν πιο πλούσια την τροπαιοθήκη τους, εξασφαλίζοντας και το Super Cup 2024.

Μετά και τις τριάρες που έχουν ρίξει στην τελευταία αγωνιστική οι δυο ομάδες στους αντιπάλους τους, αφού οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με 3-1 της Νέας Σαλαμίνας, ενώ η παφιακή ομάδα κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΛ με πανομοιότυπο σκορ, πλέον οι δυο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε μια ουδέτερη έδρα στη Λεμεσό.

Πάντως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις του Super Cup στη Fonbet, αφού οι τιμές είναι μοιρασμένες, χωρίς να υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Συγκεκριμένα, η νίκη του ΑΠΟΕΛ προσφέρεται στα 2.55, ενώ στον αντίποδα το διπλό της Πάφου FC, δίνεται στα 3.25. Το ισόπαλο αποτέλεσμα επίσης, είναι στα 2.95.

Ανάμεσα στην πληθώρα επιλογών της Fonbet, για όσους προβλέπουν ότι θα μπουν αρκετά γκολ στο παιχνίδι, το Over 2 γκολ προσφέρεται με απόδοση 1.65, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, το Under 2 γκολ, δίνεται στα 2.25.

Παράλληλα, η επιλογή για να σκοράρουν και οι δυο ομάδες δίνεται με απόδοση στο 1.85, ενώ το να μην ευτυχήσουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και οι δυο ομάδες, η απόδοση δίνεται στο 1.90.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν ποικίλες επιλογές και για τους πιο τολμηρούς, με αποδόσεις για ακριβής σκορ και σειρά επιλογών για 1ο ημίχρονο, 2ο ημίχρονο όπως και για παράταση και πέναλτι.

Για ακόμη μια φορά, η Fonbet, σας προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών, με ζωντανά σκορ, εμπεριστατωμένες αναλύσεις και μοναδικές προσφορές, ενώ υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να αποκτήσετε και το *μπόνους καλωσορίσματος μέχρι 300 ευρώ.

Μην χάσετε την ευκαιρία να μας ακολουθήσετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για να παραμείνετε ενημερωμένοι για την αθλητική δράση σε κάθε άκρη του κόσμου (Instagram, TikTok, Youtube, Facebook).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποδόσεις που αναγράφονται, υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ για να κάνετε εγγραφή ως νέοι χρήστες όπου θα έχετε παράλληλα την δυνατότητα να λάβετε 30 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ Στόιχημα, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις! *Κατεβάζοντας την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να λάβετε 20 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα.

* Aπαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης, ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δειτε Επισης

Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»