Ανερχόμενο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης ο γιος του Μαρσέλο, Έντσο Άλβες

Λένε ότι το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά και αυτό φαίνεται να ισχύει για τον νεαρό Έντσο Άλβες, τον γιο του θρύλου της Ρεάλ Μαδρίτης Μαρσέλο, ο οποίος έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση με τις εμφανίσεις του στις ακαδημίες των «Μερένχες».

Παρά το γεγονός ότι ο πατέρας του αποχώρησε από τη Ρεάλ το 2022 και πέρασε από τον Ολυμπιακό πρινα επιστρέψει στη Βραζιλία για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ο Έντσο παρέμεινε στη Μαδρίτη για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του εκπαίδευση στη διάσημη ακαδημία του συλλόγου, γνωστή ως «La Fábrica».

Γρήγορη άνοδος στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο 15χρονος Έντσο, έχει δείξει εξαιρετική αίσθηση του γκολ και έχει καθιερωθεί στις εθνικές ομάδες νέων της Ισπανίας, επιλέγοντας να αγωνιστεί για τη χώρα στην οποία γεννήθηκε αντί για τη Βραζιλία. Μέχρι στιγμής, έχει σημειώσει 4 γκολ σε 5 συμμετοχές με την ομάδα U-15 της Ισπανίας.

Από την ένταξή του στις ακαδημίες της Ρεάλ το 2017, ο Έντσο έχει εντυπωσιάσει τους προπονητές του με την ταχύτητα εξέλιξής του. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, παρότι ηλικιακά ανήκει στην ομάδα U-16, προωθήθηκε στην ομάδα U-17 για το υπόλοιπο της σεζόν, επιβεβαιώνοντας την ταχύτατη πρόοδό του.

Η απόδοσή του τον καθιστά ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα της «La Fábrica», καθώς ο Έντσο δείχνει να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζει το επόμενο διαμάντι της.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Στον αέρα του Μουντιάλ Συλλόγων 2028
Ανερχόμενο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης ο γιος του Μαρσέλο, Έντσο Άλβες
Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της Europa League μετά την πρεμιέρα
Ο 16χρονος Πόρτερ έγραψε ιστορία με την φανέλα της Άρσεναλ
«Πρέπει να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να κάνω την αυτοκριτική μου»
O Κιλιάν Εμπαπέ έγινε επίσημα ιδιοκτήτης της Καέν
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που κατεδαφίζουν εμβληματικό στάδιο της Μαλαισίας
Ανοίγει η αυλαία του Europa League με εννέα αναμετρήσεις
Πολωνική ιστοσελίδα αποκαλύπτει επαφές της Μπαρτσελόνα με τον Σέζνι για τη θέση του Τερ Στέγκεν
Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 29 ο γιος του Ζινεντίν Ζιντάν, Έντσο