Ο Τσέριν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό έως το 2028

Αν και το τελευταίο διάστημα έχει... χαθεί από το ροτέιτον του Παναθηναϊκού, ο Άνταμ Τσέριν εξακολουθεί να παραμένει ένα σημαντικό κεφάλαιο για τους πράσινους οι οποίοι κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου.

Το τρέχων συμβόλαιο του Σλοβένου μέσου έληγε το καλοκαίρι του 2025 με τις δύο πλευρές να υπογράφουν νέο το οποίο θα τον διατηρήσει το δυναμικό της ομάδας έως το καλοκαίρι του 2028

Ο 25χρονος διεθνής μέσος ήρθε στους «πράσινους» το καλοκαίρι του 2022 και έκτοτε μετρά 87 συμμετοχές με τη φανέλα τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2028.

Ο Άνταμ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 87 συμμετοχές και επτά γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας.

«Νιώθω μεγάλη χαρά για την επέκταση του συμβολαίου μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Αλαφούζο, όπως και τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παπαδημητρίου. Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω για αρκετά χρόνια στην ομάδα κι έγινε πραγματικότητα. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βιώσουμε όλοι πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια», ήταν τα λόγια του Τσέριν μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Παυλίδης: «Δεν υπάρχουν φιλικά για εμάς, πρέπει να δείχνουμε την ανωτερότητά μας»
«Ευχάριστα τα συμπεράσματα, διάθεση και αφοσίωση τα σημαντικότερα στοιχεία»
Χορταστική Εθνική Ελλάδος, διέλυσε τη Σλοβακία και γλύκανε το κοινό της Κρήτης
Στα ύψη η χρηματιστηριακή αξία του Βαγγέλη Παυλίδη-Ξεπέρασε τα 30 εκατ. ευρώ
Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Χατζηχρήστο-«Μήτσο γεια σου, ήρθαν τα παιδιά σου»
Νικολακόπουλος: «Κλειδώνει η μεταγραφή του Κωστούλα από τον Ολυμπιακό στην Μπράιτον»
Ρίγη συγκίνησης στην OPAP Arena για το τελευταίο «αντίο» στον Χατζηχρήστο
AEK: Τελειώνει την υπόθεση Νίκολιτς και επισπεύδει τα μεταγραφικά ο Ριμπάλτα
Εθνική Ελλάδος: Τεστ κόντρα στη Σλοβακία μπροστά στο κοινό της Κρήτης
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν