Στο Stade de France με στόχο μια ατομική επίδοση ο Βίκτωρας Πενταράς

Στο Stade de France με στόχο μια ατομική επίδοση μπαίνει το απόγευμα της Τρίτης ο αθλητής του στίβου με υψηλές επιδόσεις, Βίκτωρας Πενταράς. Ο αθλητής του Ηλία Αγαπίου θα αγωνιστεί στον τελικό του άλματος εις μήκος, στην κατηγορία Τ37. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19.00 ώρα Γαλλίας (20:00 ώρα Κύπρου).

Αυτή είναι η πρώτη του Παραολυμπιάδα και είχε εξασφαλίσει την πρόκριση του από την παγκόσμια κατάταξη υψηλών επιδόσεων. Έχει σημειώσει πολλές διεθνείς επιτυχίες κατακτώντας αρκετά μετάλλια και πετυχαίνοντας βεβαίως εξαιρετικά άλματα.

Παρόλο ότι το προσωπικό ρεκόρ του Βίκτωρα σε αγώνες στίβου είναι 6.05 εντούτοις το επίσημο καταγεγραμμένο είναι 5.98 στην Ελβετία, άλμα που του έδωσε και την πρώτη θέση.

Σε πρόσφατη του συνέντευξη στο ΚΥΠΕ, ο Βίκτωρας Πενταράς είπε ότι θα δώσει το 100% των δυνάμεων του και θα κάνει περήφανη την Κύπρο, προσθέτοντας ότι στόχος του είναι να σημειώσει μια ατομική επίδοση και να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Ο προπονητής του 24χρονου αθλητή, Ηλίας Αγαπίου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ είπε ότι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν και θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο αποτέλεσμα. Όπως τόνισε, είναι μεγάλη τιμή να λαμβάνεις μέρος σε Παραολυμπιάδα, και είναι αισιόδοξοι για το στόχο που έχουν βάλει, δηλαδή αυτό της επίτευξης μια ατομικής επίδοσης και ενός καλού πλασαρίσματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στις Αρχές για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Στο Βελιγράδι η Ομόνοια για τον επαναληπτικό του CEV Champions League Ανδρών
Σταθερά 12ος ο Τσιτσιπάς-Απώλεσε 8 θέσεις η Σάκκαρη
Οι ατυχίες στέρησαν από τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή το πρώτο βάθρο της χρονιάς
ΚΟΕΑΣ και ΚΟΑ συζήτησαν για το παρόν και το μέλλον του στίβου
«Θα έπρεπε να έχω 8 πρωταθλήματα»
Ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ και Κολοσσού, Τάιλερ Πόλεϊ, στο training camp των Πέισερς
Συγκινημένος ο Ρικιάρντο στη Σιγκαπούρη-«Ξέρω ότι μπορεί να ήταν αυτό το τελευταίο μου GP»
Νίκη της Παρτιζάν έναντι του Παναθηναϊκού με 75-64 σε μία ιστορική βραδιά
Ο Ντιμπουά έριξε νοκ άουτ τον Τζόσουα στον 5ο γύρο στο Γουέμπλεϊ