Οι προπονητές στην Ισπανία απειλούν με απεργία λόγω οφειλών

Οι περιπτώσεις αποφυγής οφειλών από τις ομάδες έχουν προκαλέσει κύμα δυσαρέσκειας προς τους προπονητές της Ισπανίας, οι οποίοι πλέον απειλούν τη La Liga με απεργία.

Με πρωτοφανή κίνηση διαμαρτυρίας απειλείται η ομαλότητα του ισπανικού ποδοσφαίρου! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», οι τεχνικοί της La Liga είναι αγανακτισμένοι από τις περιπτώσεις όπου οι ομάδες αποφεύγουν να πληρώσουν τις οφειλές σε προπονητές μετά από απολύσεις κι έχουν αποφασίσει να πάρουν δραστικά μέτρα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ισπανικού Μέσου έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση - κλειδί μεταξύ των προπονητών και της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος την Τετάρτη (4/9), όπου η πιθανότητα απεργίας θα χρησιμοποιηθεί ως μέτρο πίεσης από τους τεχνικούς εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία.

Οι πρόσφατες υποθέσεις των Σετιέν και Θερβέρα έχουν προκαλέσει ένα κύμα δυσαρέσκειας στην πλειονότητα των προπονητών της La Liga, το οποίο βέβαια είχε τις ρίζες του από την περσινή περίοδο.

Όταν ορισμένες περιπτώσεις αποφυγής πληρωμών είχαν πυροδοτήσει αντιδράσεις από αρκετούς προπονητές, με την κατάσταση να αναζωπυρώνεται μήνες αργότερα.

UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Η «Marca» συμπληρώνει πως εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία στην καθοριστική συνάντηση της της Τετάρτης (4/9), τότε είναι πολύ πιθανό οι προπονητές να κάνουν πράξη τις απειλές τους και να απεργήσουν για απροσδιόριστο διάστημα.

Δειτε Επισης

Έριξε βόμβα στο σπίτι της Μπέτις η Μαγιόρκα-Κέρδισε με γκολ στα χασομέρια
Νέες οδηγίες από την UEFA για τις παραβάσεις με το χέρι
Αυτός είναι ο νέος κάτοχος της χρυσής μπάλας-Η αποκάλυψη της Marca
Πήρε το διπλό με τον μπροστάρη τον Παυλίδη η Μπενφίκα
Χαμός μετά την τεσσάρα του Ερυθρού Αστέρα στην Παρτιζάν-Οπαδοί έσπασαν τα τζάμια, τραυματίστηκε ο Στανόγεβιτς
Η Πορτογαλία έγινε η Εθνική Ομάδα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram
Ρεκόρ πάγκων στη La Liga για τον προπονητή της Μπέτις Μανουέλ Πελεγκρίνι
UEFA: Την Τρίτη ανακοινώνει την έδρα του τελικού Champions League 2027
Το μήνυμα του Κουρτουά στον Τερ Στέγκεν-«Με πόνεσε πολύ που σε είδα να φεύγεις έτσι από το γήπεδο»
Ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για τη Σουλούκου