Ανοίγει για το ευρύ κοινό η πλατφόρμα εισιτηρίων του FIBA EuroBasket 2025

Ανοίγει από απόψε στις 8 μ.μ. η πλατφόρμα εισιτηρίων για το ευρύ κοινό για το FIBA EuroBasket 2025, που θα διεξαχθεί στην Κύπρο. Σύμφωνα με την ΚΟΚ, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέσω της more.com, για όλο το κοινό από τις 8 μ.μ., στο link https://www.more.com/en/tickets/sports/fiba-eurobasket-2025/

Όπως σημειώνεται, στη διάθεση των φιλάθλων θα βρίσκονται τα δύο πακέτα εισιτηρίων, «Team Cyprus Ticket» και «Team Partner country Ticket», που για τον όμιλο της Κύπρου, θα είναι η Εθνική Ελλάδας.

Τα “Team Ticket” χωρίζονται σε πακέτα με τους πέντε αγώνες των δύο Εθνικών και στα πακέτα για δύο ή τρεις αγώνες, με προκαθορισμένες τις ημερομηνίες. Το “Team Ticket για δύο αγώνες” αφορά τις ημερομηνίες 30 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου και το “Team Ticket για τρεις αγώνες”, τις 28 και 31 Αυγούστου και 4 Σεπτεμβρίου.

Η ΚΟΚ αναφέρει πως η πώληση των εισιτηρίων στην πρώτη εβδομάδα διάθεσης των πακέτων, σε όσους είχαν εγγραφεί στη Λίστα Προτεραιότητας, πήγε εξαιρετικά καλά, με τις προβλέψεις πλέον να κάνουν λόγο για sold out αρκετά νωρίς για αρκετούς αγώνες.

Το FIBA EuroBasket 2025 θα συνδιοργανώσουν Κύπρος, Λετονία, Πολωνία και Φινλανδία. Η χώρα μας θα φιλοξενήσει τον ένα από τους τέσσερις ομίλους, στον οποίο θα συμμετάσχουν η Εθνική Κύπρου ως διοργανώτρια, η Εθνική Ελλάδας ως συνεργαζόμενη ομοσπονδία (δεδομένου ότι προκριθεί) και άλλες τέσσερις κορυφαίες Εθνικές ομάδες της Ευρώπης, τις οποίες θα μάθουμε τον Μάρτιο του 2025, μετά την κλήρωση της τελικής φάσης από τη FIBA.

Από τις 8 μ.μ., όλοι οι φίλαθλοι θα μπορούν να επιλέξουν τα πακέτα που θέλουν, είτε και για τους πέντε αγώνες των Εθνικών ομάδων της Κύπρου ή/και της Ελλάδας, είτε για τρεις ή δύο αγώνες, με προκαθορισμένες τις ημερομηνίες, καθώς και τις θέσεις τους στην αρένα.

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια για μεμονωμένους αγώνες, εφόσον απομείνουν μετά και τη διάθεση των πακέτων «Team Ticket», θα τεθούν στην κυκλοφορία μετά την κλήρωση της τελικής φάσης, τον Μάρτιο 2025. Στη διάθεση του κοινού θα τεθεί και αριθμός εισιτηρίων VIP, VVIP και Courtside, τα οποία περιλαμβάνουν και πρόσβαση στο χώρο hospitality.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του