Χρωστούμενη... γκέλα η Ρέιντζερς, «κόλλησε» στην έδρα της Νταντί!

Άξια της μοίρας της η Ρέιντζερς, δεν «ροκανίζει» τη διαφορά από την κορυφή και... αποχαιρετά τον τίτλο!

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο στο «Οld Firm» και το επιβλητικό 3-0 επί της Σέλτικ η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν, έδωσε και πάλι δικαιώματα και κατάφερε να αφήσει δυο βαθμούς στην έδρα της Νταντί (1-1) σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της σκωτσέζικης Premiership!

Στο -15 από τη Σέλτικ η Ρέιντζερς, που μετρά μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς! Η εικόνα της ομάδας της Γλασκόβης ήταν κάκιστη στο πρώτο μέρος και μόλις στο 6' ο Αντεβούμι έβαλε μπροστά την Νταντί δυσκολεύοντας περισσότερο το έργο των φιλοξενούμενων. Παρόλα αυτά η Ρέιντζερς κατάφερε πριν φύγει το ημίχρονο να ισοφαρίσει σε 1-1.

Μάλιστα η ομάδα του Κλεμάν στάθηκε τυχερή αφού το γκολ του Αντεβούμι στο 66' ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ, με αποτέλεσμα το ματς να μείνει ισόπαλο και η Ρέιντζερς με την... ανακούφιση.

Πηγή: sportfm.gr

Δειτε Επισης

Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ