Πλησιάζουν οι ανακοινώσεις για μεταγραφική ενίσχυση στον Απόλλωνα

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα Λεμεσού, μίλησε σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας στον Spor Fm, απέφυγε να μπει σε ονοματολογία, όμως προανήγγειλε μετεγγραφική ενίσχυση τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο προπονητής της ομάδας, Αυγουστή δεν είναι «μάγος ή σωτήρας», ενώ για τον τραυματισμό Μαλεκκίδη είναι ότι όλοι περιμένουν να δουν πόσο σοβαρός είναι.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τα μεταγραφικά: «Είναι θέμα ημερών ή ωρών για να προχωρήσουμε για ενίσχυση».

Για τα αγωνιστικά θέματα: «Πέραν του Μαλεκκίδη θα δούμε και τον Ντ’ Αλμέιδα σε τι κατάσταση είναι».

Για τον τραυματισμό του Μαλεκκίδη: ««Αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, υπέστη διάστρεμμα, θα περιμένουμε να δούμε για την κατάσταση του. Μόλις υποχωρήσει το οίδημα θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Θα περιμένουμε τις εξετάσεις δεν ξέρουμε ακόμη αν θα είναι σοβαρό ή όχι».

Για τη νίκη κόντρα στην ΕΝΠ: «Ήταν δύσκολη επικράτηση, σημαντικό ότι κερδίσαμε. Δείξαμε σημάδια βελτίωσης και σιγά – σιγά αποκτούμε προσωπικότητα. Με τον κ. Αυγουστή διορθώσαμε κάποια πράγματα, δεν είναι σωτήρας, ούτε μάγος αλλά με τη στήριξη όλων μας θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε».

Πηγή: Gazetta

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά και ο Απόλλων κατά της Αστυνομίας-«Το πρόβλημα αν είναι υπαρκτό, δεν προέκυψε σήμερα»
Επίθεση ΑΠΟΕΛ σε Αστυνομία-«Προσπαθεί με μορφή αντιποίνων να δημιουργήσει πρόβλημα»
«Δεν έχω ενημέρωση πως δεν ικανοποιήθηκε το Υπ. Οικονομικών, αλλά ζήτησε περεταίρω διευκρινήσεις από τις ομάδες»
«Θα ήταν σκανδαλώδης η απόφαση να μην είχαμε οπαδούς»
Ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής-Σέντρα στο παιχνίδι της Ομόνοιας 29Μ με την Ομόνοια
Απίστευτες αποδόσεις στα ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Το πλάνο της Αστυνομίας για την άφιξη και αναχώρηση ΑΠΟΕΛιστών και Απολλωνιστών στο ΓΣΠ για το ντέρμπι
Ορίστηκε η Γενική Συνέλευση για τη μετονομασία της εταιρείας και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΑΕΚ
Εθνική Ελπίδων Κύπρου: Οι αντίπαλοι στη νέα διοργάνωση
Κούμας: «Ο στόχος μας είναι να μην κριθεί το πρωτάθλημα με διαιτητικά λάθη»