NBA: Οι Ρόκετς υπέταξαν τους Μάβερικς, πήραν το «θρίλερ» οι Κινγς

Οι Σακραμέντο Κινγκς φιλοξένησαν τους Φιλαδέλφεια Σίξερς και μπόρεσαν να πάρουν μία πολύ δύσκολη νίκη με 113-107, ύστερα από ένα ματς το οποίο είχε αποκτήσει χαρακτήρα ντέρμπι.

Ο ΝτεΡόζαν με lay up είχε κάνει το 107-107 ενώ απέμεναν 60 δευτερόλεπτα για τη λήξη, με τους «Βασιλιάδες» να παίρνουν στη συνέχεια το προβάδισμα με τον Μονκ και να μην το χάνουν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Ντι Άρον Φοξ με 35 πόντους, 20 είχε ο Μαλίκ Μονκ, 18 ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, τους 17 έφτασε ο Ντομάντας Σαμπόνις που πήρε και 21 ριμπάουντ ενώ με 12 τελείωσε ο Τρέι Λάιλς.

Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε ο Πολ Τζορτζ με 30 πόντους, 27 είχε ο Ταϊρίς Μάξεϊ, 14 ο Έρικ Γκόρντον, 12 ο Κάλεμπ Μάρτιν και 10 ο Άντρε Ντράμοντ.

Δειτε Επισης

Ο Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε ανατροπή και νίκη
Ολοκληρώθηκε ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών
Ολυμπιακός: Δύο εβδομάδες έξω Μιλουτίνοφ, Βιλντόζα, εκτός με Πανιώνιο ο Φουρνιέ
Ο Τεντόγλου εκτός βάθρου σε μεγάλη διοργάνωση μετά το 2019-Πέμπτος στον κόσμο με 8,14μ. στο μήκος
Την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου κατέκτησε η Ε. Κουλιτσένκο
Μαριαλένα Αρτακιανού:«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα» (vid)
Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Βάπτισμα του πυρός για την Ιωσηφίδου
Η τρομερή εμφάνιση του Γιάννη στο Σακραμέντο
Βαθμολογία NBA: Συνεχίζουν το κυνήγι της τετράδας οι Μπακς, δεν «πληγώθηκαν» οι Λέικερς
«Είμαι ευτυχισμένος, το αγαπώ το άθλημα, ο Ντουμπλάντις μου είπε ότι πρώτη φορά ήταν λίγο »