Ο Λιούις Χάμιλτον στα κόκκινα-Η πρώτη φωτογραφία με τη στολή της Ferrari

Ο Λιούις Χάμιλτον φόρεσε για πρώτη φορά τα κόκκινα της Ferrari και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό. Την ιστορική φωτογραφία πόσταρε ο ίδιος στους λογαριασμούς του στα social media λίγες ώρες προτού οδηγήσει για πρώτη φορά μια Ferrari στην πίστα του Φιοράνο.

Ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1, ο οποίος άφησε τη Mercedes για λογαριασμό της Ferrari, πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στο εργοστάσιο της Σκουντερία στο Μαρανέλο. Ο Βρετανός πρόκειται να οδηγήσει την F1-75 του 2022 στην πίστα δοκιμών της ιταλικής εταιρείας.

Ο 40χρονος Χάμιλτον έπειτα από μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία σε McLaren και Mercedes, πραγματοποίησε ένα όνειρο ζωής φορώντας και τα εμβληματικά χρώματα της Ferrari.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Η Κύπρος ξεκίνησε προετοιμασία για το EuroBasket 2025 και αποφασίζει άμεσα για Ράιτ
Ξαναχτύπησε ο Ιβανίσεβιτς για τον Τσιτσιπά-«Είναι σαν ένα μωρό, πρέπει ν' αλλάξει πράγματα εκτός γηπέδου»
«Ο Βαλαντσιούνας μοιάζει αποφασισμένος να παίξει στην Ευρώπη»
Marca: «Ο Τσιτσιπάς δεν πείθει ούτε τον προπονητή του»
Έχασε σετ από τον Στρουφ, αλλά προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Wimbledon ο Αλκαράθ
Υπό άκρα μυστικότητα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Βαλαντσιούνας
Η Σαμπαλένκα ξεπέρασε τη δοκιμασία με τη Ραντουκάνου στο Wimbledon
Συγκλονίζει ο Ρίκι Ρούμπιο-«Ένα βράδυ είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσω, όχι με το μπάσκετ, αλλά με τη ζωή»
Ταξιδεύει για Ελλάδα ο Βαλαντσιούνας, όλα έτοιμα για να σκάσει η βόμβα του Παναθηναϊκού
Λειβαδιώτης: Στόχος της Εθνικής Ανδρών να ξεπεράσει το δικό της ταβάνι στο EuroBasket 2025