Ζε Τούρμπο εντός της ημέρας για την ΑΕΛ

Εντός της ημέρας οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού αναμένουν στην Κύπρο τον Αφρικανό (με Πορτογαλικό διαβατήριο) επιθετικό Ζε Τούρμπο, με τον οποίο, σύμφωνα και με δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου, Νικόλα Λεβέντη, υπάρχει προφορική συμφωνία.

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί και αυτή η κίνηση ενίσχυσης, μιας και πρέπει πρώτα να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Ο παίκτης, εάν όλα κυλήσουν ομαλά, θα ενταχθεί στη δύναμη της ΑΕΛ υπό τη μορφή δανεισμού από τη Ρωσική Νίζνι Νόβγκοροντ, ομάδα όπου ανήκει ο Ζε Τούρμπο.

Εάν και εφόσον κλείσει θετικά η περίπτωση Ζε Τούρμπο στην ΑΕΛ, τότε θα απομένει μία μεταγραφή, όπου η λογική λέει ότι μετά το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής με τη Νέα Σαλαμίνα, θα αποφασιστεί από τεχνική ηγεσία και διοίκηση εάν θα γίνει και ποια θέση θα αφορά.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Αποστολές για Κύπριους διαιτητές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες
Προτάθηκε στην Πάφο ο Νταβίντ Λουιζ
Ανακοίνωσε τον Ντε Λούκας η ΕΝΥ Ύψωνα
Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα
Στέλνουν τον Ελ Αραμπί στη Ligue 1
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ξέρει πολύ καλά από γκρεμίσματα και ανακαινίσεις η κ. Αντρούλα»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για Ελ Αραμπί και επενδυτές-«Δεν κατέρρευσε η συμφωνία, στην Κύπρο ο Αλμέιδα»
Προκύπτει θέμα με Ελ Αραμπί στον ΑΠΟΕΛ-Απουσιάζει από τις προπονήσεις
Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου