Ανάμεικτα τα συναισθήματα του Β. Παυλίδη μετά το χατ-τρικ αλλά την ήττα από την Μπάρτσα

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Βαγγέλη Παυλίδη μετά τον χθεσινό αγώνα στο Ντα Λουζ ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Μπαρτσελόνα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της Μπενφίκα πέτυχε χατ-τρικ, πετυχαίνοντας τα πρώτα τρία γκολ της ομάδας του, ωστόσο η πορτογαλική ομάδα δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα καθώς η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 και στη συνέχεια 4-2, επικρατώντας στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με 5-4.

«Τα συναισθήματα είναι μοιρασμένα. Κυρίως μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο φτιάξαμε πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες. Είχαμε καλό πλάνο και πιέσαμε σωστά. Στο δεύτερο μέρος χαμηλώσαμε τον ρυθμό μας και το πληρώσαμε», ανέφερε αρχικά ο Παυλίδης.

«Πονάει όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Ναι, πραγματικά ήταν μία πολύ καλή βραδιά για εμένα. Το να σκοράρεις τρία γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι απλά ένα όνειρο. Όταν συμβαίνει είναι ωραίο, αλλά πονάει. Έπρεπε να κάνουμε πιο πολλά ως ομάδα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ίσως όχι τους τρεις, αλλά σίγουρα τον έναν βαθμό», πρόσθεσε ο Έλληνας φορ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Έτοιμη να αφήσει οριστικά πίσω της τους οικονομικούς περιορισμούς της La Liga η Μπαρτσελόνα
Αποσύρει τη φανέλα με το No20 στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Σκληρό μπρα ντε φερ για τον Όσιμεν-Η Νάπολι είπε όχι στα 70 εκατομμύρια της Γαλατάσαραϊ
Η Ισπανία λύγισε την Ιταλία, που την ακολούθησε στα προημιτελικά-Kαταδικαστική ήττα για Πορτογαλία
Η UEFA υποβίβασε την Κρίσταλ Πάλας στο Conference League-Στο Εuropa League η Nότιγχαμ Φόρεστ
Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ μπαίνουν στην Clausura με στόχο να «γιατρέψουν» τις... πληγές τους
Η νέα οικονομική ανάσα για την Μπαρτσελόνα έρχεται από το Κονγκό
Πώς ο Τερ Στέγκεν επηρεάζει την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λούκμαν στην Μπαρτσελόνα
Επιστρέφει στην Premier League o Χέντερσον
Ανοιχτό το μέλλον του Μανδά στη Λάτσιο-Ενδιαφέρον από Premier League και La Liga