Πήγε ακάλεστη η Ομόνοια στη σύσκεψη με Έφορο Φορολογίας

Η Ομόνοια δεν καλέστηκε στη συνάντηση των σωματείων ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Ανόρθωση, ΑΕΛ και Εθνικού Άχνας με τον Έφορο Φορολογίας Σωτήρη Μαρκίδη, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας Μάριος Αργυρίδης.

Εξερχόμενος από την αίθουσα του Υπουργείου Οικονομικών, όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχε ως αντικείμενο συζήτησης τις καθυστερημένες οφειλές των πέντε σωματείων, ο κ. Αργυρίδης είπε: «Θα αρκεστώ να πω ότι δεν καλεστήκαμε. Ήρθαμε εδώ για να ενημερωθούμε, θα το κρατήσω μέχρι εδώ. Μπήκαμε στη σύσκεψη, μιλήσαμε. Θα ενημερώσω το ΔΣ και αν χρειαστεί θα βγει ανακοίνωση από την Ομόνοια», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρόταση για άμεση καταβολή του 1/3 του χρέους από τα ποδοσφαιρικά Σωματεία-Το μπαλάκι στον Έφορο

Ερωτηθείς για τη θέση της Ομόνοιας στο θέμα των οφειλών, ο κ. Αργυρίδης είπε πως αυτή εκφράστηκε πάρα πολύ ωραία και ξεκάθαρα από τον κ. Παπασταύρου, ενώ σημείωσε πως ήταν ξεκάθαρος και ο Υπουργός Οικονομικών ότι πρέπει ο καθένας να πληρώνει τους φόρους όπως ο κάθε πολίτης.

Σε ερώτηση αν έστειλε κάποιο μήνυμα, είπε πως μόνο η παρουσία της Ομόνοιας εδώ στέλνει από μόνη της μήνυμα.

Σε ερώτηση αν υπάρχει δυσφορία εκ μέρους της Ομόνοιας, ο κ. Αργυρίδης είπε πως «δεν είμαστε εδώ για να κλαίμε, είμαστε η Ομόνοια. Ήρθαμε εδώ για να δείξουμε την παρουσία μας. Θα ενημερώσουμε το ΔΣ και θα ακολουθήσει αν χρειαστεί οποιαδήποτε τοποθέτηση από την επίσημη Ομόνοια», είπε ενώ απαντώντας στο κατά πόσον η Ομόνοια θα έπρεπε να είχε κληθεί στη σύσκεψη, είπε πως «δεν θα κάτσουμε να τσακωθούμε αν έπρεπε να ήμασταν παρών ή όχι. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, ήμασταν παρών, όπως πρέπει να κάνει η Ομόνοια σε όλα τα δρώμενα που την αφορούν», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τη στάση του Εφόρου Φορολογίας, ο κ. Αργυρίδης είπε πως είναι πολύ σωστή. «Σεβόμαστε πλήρως τον Έφορο Φορολογίας, ο Έφορος κάνει τη δουλειά του», είπε.

Ερωτηθείς πότε αναχώρησε από τη συνάντηση, ο κ. Αργυρίδης είπε πως αναχώρησε πριν ξεκινήσει το κυρίως μέρος της σύσκεψης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά και ο Απόλλων κατά της Αστυνομίας-«Το πρόβλημα αν είναι υπαρκτό, δεν προέκυψε σήμερα»
Επίθεση ΑΠΟΕΛ σε Αστυνομία-«Προσπαθεί με μορφή αντιποίνων να δημιουργήσει πρόβλημα»
«Ο Φόντεν να ακολουθήσει το παράδειγμα του Χάαλαντ»
«Δεν έχω ενημέρωση πως δεν ικανοποιήθηκε το Υπ. Οικονομικών, αλλά ζήτησε περεταίρω διευκρινήσεις από τις ομάδες»
«Θα ήταν σκανδαλώδης η απόφαση να μην είχαμε οπαδούς»
Ποιοι είναι οι δύο Έλληνες ψηλοί που δίνουν «μάχη» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός (vids)
Ακυρώθηκε η κυκλοφορία του Football Manager 2025-Η ανακοίνωση των Sega και Sports Interactive
Επισκέφθηκαν το Σπύρος Κυπριανού στελέχη της FIBA-Ενημερώθηκαν για την πορεία του εργού
Ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής-Σέντρα στο παιχνίδι της Ομόνοιας 29Μ με την Ομόνοια
Απίστευτες αποδόσεις στα ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet