Θλίψη στους οπαδούς της ΑΕΛ-Έφυγε ο εκ των ιδρυτών του Συνδέσμου φιλάθλων της ομάδας

Θλίψη στους οπαδούς της ΑΕΛ, καθώς χθες βράδυ απεβίωσε ο εκ των ιδρυτών του ΣΥΦΑΕΛ, Ανδρέας Λεωνίδου, ο οποίος άφησε το δικό στου στίγμα στο οπαδικό σύνολο της ομάδας της Λεμεσού.

Σε ανακοίνωση της η Θύρα , αναφέρει πως χθες το βράδυ έφυγε από κοντά μας ο φόβος κι ο τρόμος των κυπριακών γηπέδων και εκ των ιδρυτών του Συνδέσμου μας Ανδρέας Λεωνίδου, ευρέως γνωστός ως Κούνελλος».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι, «ο Κούνελλος υπήρξε ζωντανή ενσάρκωση του συνθήματος "ΑΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ", με πάθος και αυτοθυσία που δεν γνώριζαν όρια».

«Με την ακλόνητη νοοτροπία και τις δραστικές του ενέργειες, έθεσε τα θεμέλια για το DNA του σημερινού ΣΥΦΑΕΛ, χαράσσοντας ανεξίτηλα την παρακαταθήκη του στην ιστορία του Συνδέσμου μας», τονίζεται στην ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΛ.

Δειτε Επισης

Επιστροφή στις νίκες και εδραίωση στην εξάδα για τον ΑΠΟΕΛ
Πάφος-Απόλλων Λεμεσού 1-0: Ξανά στην κορυφή με «μαξιλαράκι» έξι βαθμών, με γκολ «ποίημα» του Πέπε
Ομόνοια-Ομόνοια Αραδίππου 3-1: Ήταν κυρίαρχη και πήρε το ζητούμενο με «τριάρα»
Άρης για το συμβάν με Σπιλέφσκι: «Ατυχές μεμονωμένο περιστατικό, δεν επηρεάζει τον αμοιβαίο σεβασμό με την Ανόρθωση»
Οι επιλογές Αυγουστή για το παιχνίδι με την Πάφο
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται την Κυριακή η 23η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη με τριάρα κόντρα στην Ανόρθωση
Πετράκης: «Ήταν ένα παιχνίδι μονόλογος για εμάς, δεν μας αξίζει η θέση που έχουμε στη βαθμολογία»
«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, η Ομόνοια 29ης Μαΐου δεν βρίσκεται στη θέση που της αξίζει»
Μεγάλο βήμα του Εθνικού προς την παραμονή, με «χρυσό» σκόρερ τον Μπονέτο